Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:01:29 Amersfoort 116022 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-137

Ambulance 09-137

woensdag 17 oktober 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 16|10

ACHTERVELD - Een personenauto is dinsdagavond in een sloot beland aan de Hessenweg in Achterveld net buiten de bebouwde kom. Het ongeval gebeurde omstreeks 21.30 uur. 

 

De hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig. Ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team is in de buurt geland, voor medische assistentie.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Mogelijk is de bestuurder onwel geworden.

ZONDAG 14|10

EEMBRUGGE - In de jachthaven Kroeze aan de Eemweg in Eembrugge is zondag 14 oktober een overleden persoon aangetroffen. Het lichaam ligt volgens de politie nog in het water.

 

Over de identiteit en de doodsoorzaak is nog niets bekend. De politie is een onderzoek gestart.

ZATERDAG 13|10

AMERSFOORT - Op zaterdag 13 oktober heeft er rond 17:00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Verdistraat / Weberstraat in Amersfoort. Een fietser is daar aangereden door een auto.

 

De fietser heeft een hoofdwond opgelopen en is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

VRIJDAG 12|10

AMERSFOORT - Op vrijdagavond 12 oktober heeft er rond kwart voor acht een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A28 bij Amersfoort.

 

In de richting van Harderwijk raakte een auto van de weg, waardoor het voertuig op de kop in de sloot naast de snelweg terecht kwam. Volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat gebeurde dit doordat de automobilist op de weg werd afgesneden.

 

De bestuurder en zijn bijrijder kwamen op eigen kracht uit de auto en bleven ongedeerd. Wel zijn zij gecontroleerd door ambulancepersoneel maar de twee mannen hoefden niet naar het ziekenhuis. Een ...

VRIJDAG 12|10

AMERSFOORT - Op vrijdag 12 oktober stond de Sint Radboudstraat in Amersfoort enige tijd onder water. Hierdoor hadden enkele huishoudens tijdelijk geen water.

 

De oorzaak hiervan is een lekkage tijdens voorbereidingen van werkzaamheden. Volgend jaar februari beginnen er werkzaamheden aan de riolering op de Bisschopswegsweg in Amersfoort. Het lek is door Vitens inmiddels gedicht.

DONDERDAG 11|10

AMERSFOORT - Op donderdag 4 oktober 2018 omstreeks 06:35 uur heeft er een verkeersconflict plaats gevonden op de A28 tussen Den Dolder en Amersfoort. Hierbij is er een voorwerp tegen iemands auto gegooid terwijl men met 130 km/h over de druk bereden snelweg reed.

 

De verdachte is aangehouden, maar de politie mist nog het bewijs dat kan aantonen of de verdachte het wel of niet heeft gedaan. Daarom de oproep: wie was die bewuste donderdag op de A28 en heeft iets gezien dat hiermee te maken heeft?! Het conflict is geweest op de rijbaan richting Amersfoort, komende uit de richting van Den ...

MAANDAG 08|10

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 17 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 4 pogingen. De meeste inbraken zijn in Vathorst, de Kruiskamp en Hoogland gepleegd.


De inbraken werden voornamelijk gepleegd door middel van het openbreken van een raam of deur met behulp van een breekijzer of schroevendraaier.


Op zondag 07 oktober omstreeks 00.10 uur is er ingebroken in een woning aan de Liendertseweg (Kruiskamp). De bewoners hebben de daders overlopen en gepoogd tegen te houden. Er zijn drie daders weggerend de wijk in. Een ervan zag er als volgt uit:


-Man,

-licht ...

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  665
77%
  Goed idee!

14%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

AMERSFOORT 24Webvertising