Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:10:42 Amersfoort 115771 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-140

Ambulance 09-140

dinsdag 16 oktober 2018

WOENSDAG 02|09

Scooterrijder laat vrouw gewond achter na aanrijding

Bent u getuige geweest van deze aanrijding?

AMERSFOORT - Een 26-jarige vrouw uit Amersfoort is zondagmiddag om 17.15 uur op het Eemplein door een scooterrijder aangereden. De mannelijke bestuurder van de scooter is na de aanrijding doorgereden.

Het slachtoffer fietste vanaf het gemeentehuis richting het Eemplein. Zij fietste vlak voor de tunnel op de rechterrijstrook van het fietspad, waarbij de scooterrijder haar tegemoet kwam rijden. Doordat de man in gesprek was met zijn medepassagier, kwam hij op de weghelft van de vrouw terecht. Hierbij heeft ze nog geprobeerd om het slachtoffer te waarschuwen, maar dit mocht niet meer baten. Zij werd frontaal aangereden door de scooterrijder. Het slachtoffer liep hierbij behoorlijke verwondingen op, zoals een gebroken kaak en arm en diverse kneuzingen en schaafwonden.

Signalement

Volgens de verklaring van een getuige reed de verdachte in een groepje van 2 scooters. Zij vielen op doordat ze slingerend over het voetpad reden.

Zijn signalement is als volgt:

  • lichtgetinte jongen
  • vermoedelijk tussen de 16 en 18 jaar oud
  • droeg een pet
  • reed op een donkerkleurige retroscooter


Getuigenoproep

Het verlaten van de plaats ongeval is een strafbaar feit. Bent u getuige van deze aanrijding en heeft u de politie nog niet gesproken? Dan komen wij graag met u in contact via 0900-8844.

Locatie

Headlines