Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:02:14 Buitenbrand Bergenboulevard Amersfoort 090231 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 4 noord Brandweer Amersfoort Utrecht
maandag 28 mei 2018

WOENSDAG 30|08

Sporthal gaat Van der Knaaphal heten

Cees van der Knaap staat aan de basis van de ontwikkeling van de topsporthal

EDE - De Topsporthal aan de Zandlaan in Ede krijgt de naam Van der Knaaphal. Dit is het afscheidscadeau van het college aan (oud-) burgemeester Van der Knaap, die de basis legde voor de topsporthal. Ook de weg naar de sporthal toe krijgt de naam van de burgemeester: Burgemeester Cees van der Knaapweg.

 

"Cees van der Knaap staat aan de basis van de ontwikkeling van de topsporthal", aldus Johan Weijland, wethouder Sport. "Als burgemeester heeft hij de samenwerking met het ROC A12 opgestart en zich hard gemaakt voor de steun van de Provincie Gelderland."

 

De werkzaamheden voor de Van der Knaaphal zijn in volle gang. Vanaf medio 2018 vormt deze topsporthal dé ontmoetingsplek van de Kenniscampus Ede. De nieuwe topsporthal Ede helpt je om het beste uit jezelf te halen. Hier vind je topsport, recreatieve sport, onderwijs en medische expertise in één duurzaam gebouw. De nieuwe topsporthal komt tot stand dankzij de gemeente Ede, ROC A12/COG en Sportservice Ede.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie