Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:02:14 Buitenbrand Bergenboulevard Amersfoort 090231 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 4 noord Brandweer Amersfoort Utrecht
maandag 28 mei 2018

WOENSDAG 06|09

Project e voor energiebesparing

We zoeken de eigenaren van de bijna 15.000 koopwoningen op waarvan het energielabel D of minder is

EDE - Woningeigenaren krijgen gerichte hulp om energie (en daarmee geld!) te besparen. De gemeente start daarvoor de campagne 'project e'. Een speciale caravan toert tijdens de campagne door de wijken en dorpen van de gemeente Ede. Dit gebeurt vanaf september 2017 tot en met maart 2018. Op deze manier krijgen eigenaren tips en advies over isolatie, gratis energiescans, led verlichting, energy party's en de stimuleringslening duurzaamheid.

 

Wethouder duurzaamheid Leon Meijer: "We zoeken de eigenaren van de bijna 15.000 koopwoningen op waarvan het energielabel D of minder is. Dit is zo'n beetje de helft van het totale aantal koopwoningen in Ede. Met gerichte hulp willen we bereiken dat het energieverbruik van hun woning flink verminderd. Want in 2050 willen we in heel onze gemeente energieneutraal zijn. En dat betekent dat we nu in actie moeten komen!"

 

Alle informatie beschikbaar

Huizenbezitters kunnen ook hulp aanvragen van energieambassadeurs en -adviseurs. Zodat zij met de juiste kennis aan de slag kunnen. En dat allemaal via het Energieloket dat in de caravan gevestigd is. Digitaal is ook alle informatie te vinden op www.ede-natuurlijk.nl. Op deze site kan ook ervaring en kennis gedeeld worden.

 

Beatrixpark

De start van de campagne project e is van 6 tot en met 9 september in het Beatrixpark bij de Willem de Zwijgerlaan.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie