Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:47:09 Brand Graaf Janlaan Amersfoort 090151 Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm hulpverlening hoofdpost Brandweer...
vrijdag 20 april 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|04

BUNSCHOTEN - Donderdagavond 19 april is rond zeven uur een fietser over de kop geslagen nadat de dame remde om een voetganger niet te raken. Het slachtoffer had last van haar pols en nek.

 

Een ambulance is opgeroepen om het slachtoffer te behandelen. Het is niet bekend hoe het nu met het slachtoffer gaat.

GISTEREN 19|04

LEUSDEN - Aan het begin van de avond van donderdag 19 april is omstreeks zeven uur brand uitgebroken in het motorcompartiment van een auto tijdens het rijden op de A28 bij Leusden. De bestuurder reed vanaf Amersfoort richting Soesterberg toen er brand ontstond. De bestuurder kon de auto ongedeerd verlaten. Ondanks het snelle in actie komen van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. Een berger heeft het voertuig opgehaald.

 

Tijdens de hulpverlening zijn tijdelijk twee rijstroken afgesloten met als gevolg een file met op het top punt een lengte van ...

GISTEREN 19|04

BARNEVELD - De Bibliotheek Barneveld heeft met succes de allereerste Walk & Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden, georganiseerd op 11 april. De volgende Walk & Talk staat alweer op de planning. 

 

Iedere maand is er een gratis Walk & Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Barneveld waarbij werkzoekenden - op een laagdrempelige manier - ervaringen uit kunnen wisselen in een inspirerende omgeving. Deelnemers krijgen volop de ruimte om met elkaar ervaringen te delen en opdrachten uit te voeren onder het genot van koffie of  thee.

 

Tijdens de eerste ...

GISTEREN 19|04

HILVERSUM - Twee mannen breken in bij de supermarkt in de Minckelersstraat. De politie zoekt de nog onbekende verdachten.

 

Het gebeurt op maandag 12 februari 2018 vroeg in de ochtend. Rond 04.30 uur krijgt de meldkamer te horen dat het alarm gaat in de supermarkt aan de Minckelersstraat. Agenten gaan er direct op af, maar treft niemand meer aan. Wel zien ze dat er is ingebroken. De inbrekers zijn mannen met een lichtgetinte huidskleur en staan op beelden van de bewakingscamera. Ze gaan ervandoor met de voorraad sigaretten ter waarde van een kleine 1900 ...

GISTEREN 19|04

BARNEVELD - Een fietser is donderdagmiddag 19 april aangereden door een vrachtwagen op de ovatonde aan de Dr. Willem Dreeslaan in Barneveld. De fiets is daarbij onder de vrachtwagen beland.

 

Het slachtoffer, een jongen, met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De opgeroepen traumahelikopter niet ter plaatse gekomen. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden.

1/1

WOENSDAG 18|04

AMERSFOORT - De hulpdiensten zijn woensdag 18 april uitgerukt voor een ongeval op de kruising van de Lancering en de Rondweg Noord in Amersfoort. Daar zijn een fietser en een motorrijder met elkaar in botsing gekomen.

 

Bij het ongeval zijn de motorrijder en de fietser gewond geraakt. Meerdere ambulances zijn inmiddels ter plaatse om de gewonden te behandelen.

1/1

WOENSDAG 18|04

REGIO - Waarschuwing! De afgelopen weken zijn er in meerdere auto's ingebroken binnen de gemeente Gooise Meren. Tussen 1 maart 2018 en 16 april 2018 kwamen er meerdere autoinbraak-aangiften binnen in Gooise Meren. Er werd 22 keer ingebroken in een auto in Bussum, 23 keer in Naarden en 1 keer in Muiden.

 

Wijze van inbreken

Bij een tiental auto's werd ingebroken door het inslaan van een raam. In de andere gevallen was er geen inbraakschade aan de auto te ontdekken. Een aantal keer waren het duurdere auto's, die voorzien waren van een keyless entry systeem. Hierbij gaat het om auto's ...

ZATERDAG 14|04

BARNEVELD / VOORTHUIZEN - Vroege vogels kunnen ook dit jaar weer genieten van een ontbijt in de natuur op Koningsdag 27 april. Die ochtend houdt natuurvereniging IVN Barneveld een 'Oranje' fietstocht met ontbijt.


Lengte: ca. 30 km. Onderweg korte natuurstops. Halverwege ontbijt, op een locatie waar we binnen kunnen zitten, mocht het regenen.


De natuur is 's morgens vroeg op zijn mooist. Prachtig teer groen van de beuken, ontluikende eikenbomen, berken, lijsterbes, en varens die zich ontrollen en natuurlijk het gefluit van de vogels die al uren wakker zijn. Dus eerst actief op de ...

ZATERDAG 14|04

BARNEVELD - Op zaterdag 21 april gaan we samen met jou op ontdekkingsreis in Landgoed Otelaar in Barneveld. De ontdekkingstocht is een Kinderen naar buiten activiteit van
natuurvereniging IVN Barneveld.


Als je mee wilt, moet je om 10.00 uur naar de parkeerplaats van het landgoed komen. Rond 11.30 uur komen we daar ook weer terug. De parkeerplaats ligt aan het eind van de weg naar het landgoed (zijweg van Otelaarseweg).

 

Kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn welkom. Deelname is gratis.

 

We lopen met z'n allen door Landgoed Otelaar en komen dan van alles tegen. Bijzondere bomen ...

Meer artikelen