Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:23:49 Appelweg 3818NN Amersfoort Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

woensdag 22 november 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|11

NIJKERK - Dinsdag omstreeks 19.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een stormschade melding aan de Meinsstraat in Nijkerk. Ter plaatse bleek het te gaan om een boom die door onbekende reden is omgevallen bovenop een auto.

 

Niemand is bij het incident gewond geraakt. De brandweer heeft met behulp van een kettingzaag de boom in stukken gezaagd waarna de stam op het laatst van het dak werd verwijderd.

 

Bergnet heeft het voertuig afgesleept.

GISTEREN 21|11

AMERSFOORT - Op de kruising van de Ringweg Randenbroek en de Mendelssohnstraat in Amersfoort heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn twee voertuigen betrokken.

 

De schade aan beide voertuigen is fors. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

GISTEREN 21|11

GARDEREN - Brandweer en dierenambulance werden dinsdagavond naar de Paleisweg in Garderen gestuurd voor een kat in de boom.

 

De kat was met de ladder niet bereikbaar dus heeft men de hoogwerker uit Barneveld laten komen. De kat rende echter weg nog voor de hoogwerker aanwezig was. Hij rende zelf via de ladder naar beneden en ging ervandoor.

GISTEREN 21|11

HOOGLAND - Dinsdag 21 november aan het einde van de middag is brand ontstaan in de schoorsteen van een hoekwoning aan de Beukenlaan in Hoogland. De brandweer is met onder andere een hoogwerker ter plaatse en gaat de schoorsteen controleren vanuit deze hoogwerker.

 

Waarschijnlijk zal een schoorsteenveger op een later moment een uitgebreide controle uitvoeren.

1/1

GISTEREN 21|11

LUNTEREN - Op de plek van het voormalige zalencentrum De Prinsenhof in Lunteren komen drie vrijstaande woningen. Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met een wijziging van het bestemmingsplan om de woningbouw mogelijk te maken. De gemeenteraad neemt hierover binnenkort een besluit.

 

De Prinsenhof
De Prinsenhof staat al enkele jaren leeg. De eigenaar van het perceel wil het bestaande gebouw slopen en daarvoor in de plaats drie vrijstaande woningen op ruime kavels bouwen.

 

Veilig fietsen
In de directe omgeving wordt ook de veiligheid voor fietsers ...

1/1

GISTEREN 21|11

EDE - Nog even en dan is het weer oud & nieuw. Steekt u vuurwerk af? Houd er dan rekening mee dat er dit jaar voor het eerst rondom bepaalde gebouwen vuurwerkvrije zones zijn ingesteld.

 

Burgemeester René Verhulst heeft besloten om gebieden rond het ziekenhuis, de hospices en de twee kinderboerderijen aan te wijzen als vuurwerkvrije zone. Binnen deze zones is het afsteken van vuurwerk tussen 18:00 op oudejaarsdag en 02:00 nieuwjaarsdag verboden, met uitzondering van zogeheten fop- en schertsvuurwerk, zoals sterretjes, knaltouwtjes en dergelijke. Buiten de hierboven genoemde ...

1/1

GISTEREN 21|11

BARNEVELD - Als je vaak slecht uitgerust wakker wordt, last hebt van vermoeidheid, concentratieproblemen en hoofdpijn overdag, dan kan het zomaar zijn dat je een van de 600.000 tot 800.000 onontdekte patiënten bent met slaapapneu. Bij ApneuCentrum Nederland in Barneveld kunt u nu terecht om dit te laten onderzoeken en behandelen.

 

In het kort houdt slaapapneu in dat u ademstops heeft gedurende de nacht. Slaapapneu houdt in:

  • Ademstops gedurende de nacht
  • Niet uitgerust wakker worden
  • (Luid) snurken
  • U merkt het niet tijdens het slapen (uw partner vaak wel)
  • Slaperigheid tijdens ...

GISTEREN 21|11

EDE - Elk jaar reikt de burgemeester van Ede de Pluimen uit aan kinderen en jongeren, die zich belangeloos hebben ingezet voor de samenleving of een bijzondere prestatie hebben verricht. Ook kan een Pluim worden uitgereikt aan kinderen of teams die nationaal of internationaal kampioen geworden zijn op het gebied van sport of cultuur. Het is hierbij van belang dat de genomineerde uit de gemeente Ede komt.

 

1 december
Er kunnen nog steeds kinderen en jongeren aangemeld worden. De mogelijkheid tot het aanvragen van het lintje loopt nog tot 1 december 2017. Daarna beoordeelt een jury ...

GISTEREN 21|11

RENSWOUDE - Dinsdag 21 november heeft de politie een snelheidscontrole gehouden in Renswoude. Het resultaat liegt er niet om.

 

In een goeie 3 uur tijd zijn er 237 voertuigen op de bon geslingerd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 98 km per uur.

Meer artikelen