Terras
Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 16 juni 2022, 20:50

Amersfoortse terrassen in het weekend een uur langer open bij mooi weer

Laatste update: 16 jun 2022 20:50 uur

AMERSFOORT – Op vrijdag- en zaterdagavonden in de periode tot 30 september hebben horecaondernemers in de binnenstad – inclusief het Eemplein en Oliemolenkwartier – bij een temperatuur van 25 graden of hoger de mogelijkheid om hun terras een uur langer open te houden (tot 2.00 uur).

Overlast

Het is niet toegestaan muziek vanuit het horecabedrijf op het terras ten gehore te brengen. Bij overmatige overlast of verstoring van de openbare orde kan de politie het terras onmiddellijk sluiten. Onder overmatige overlast wordt niet verstaan het normale geluid dat pratende terrasbezoekers produceren, maar wel schreeuwen, het laten draaien van motoren etc.

Weersvoorspelling

Deze website wordt iedere vrijdag rond het middaguur bijgewerkt op basis van een specifiek voor de stad Amersfoort gedane weersvoorspelling voor de betreffende vrijdag en zaterdag. Alleen de informatie op deze website is bepalend voor het al dan niet van toepassing zijn van de 25-graden-plusregeling, ook als daarna een weeromslag plaatsvindt. Eigen waarnemingen of interpretaties gelden niet.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons