Redactie ongeval 1 reactie(s) zo 11 december 2022, 17:53

Beschonken automobilist botst met auto tegen kei op rotonde in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 17:53 uur
AMERSFOORT – Zondagmiddag 11 december rond 16.30 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de rotonde de Nieuwe Poort in Amersfoort.

Ter hoogte van de Eemlaan, naast het Eemplein heeft een beschonken man zijn auto in de prak gereden tegen een grote kei welke de middenberm beschermd voor overstekende voetgangers. De beschonken bestuurder van de auto is frontaal tegen de kei gebotst maar raakte niet gewond. De politie heeft volgens procedure een alcoholcontrole uitgevoerd en hieruit bleek dat de bestuurder te veel had gedronken. Hierop is de bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol en werd de verdachte overgebracht naar het politiebureau voor een uitgebreide alcoholcontrole aan het ademanalyse apparaat.

Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept en de weg is inmiddels weer vrij.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.