Logo 112Amersfoort

Brand in woning Hoevelaken, bewoonster naar ziekenhuis
Redactie brand 0 reactie(s) di 11 oktober 2022, 16:20

Brand in woning Hoevelaken, bewoonster naar ziekenhuis

HOEVELAKEN – Aan de Narcislaan heeft dinsdagmiddag rond 13:30 uur brand gewoed in een woning. De brandweer van Hoevelaken rukte met spoed uit voor een keukenbrand. Ook kwam er een ambulance ter plaatse.

De bewoonster zou een behoorlijke hoeveelheid rook in hebben geademd toen ze het vuur zelf te lijf ging. De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft de woning daarna geventileerd. De vrouw is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. In de woning is veel schade ontstaan.

112 Hoevelaken

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Hoevelaken lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoevelaken. Alle 112 alarmeringen uit Hoevelaken kan je live volgen via 112 meldingen Hoevelaken.

Locatie

112 Melding

13:34:22 11-10-22 P 1 BGM-01 BR woning (keuken) Narcislaan Hoevelaken 071231 Blusgroep 1 spoed Hoevlaken Brandweer Nijkerk GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.