Logo 112Amersfoort

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 07 oktober 2022, 18:47

Drugsdealer in Amersfoort op heterdaad betrapt en aangehouden

Laatst bijgewerkt: vrijdag 18:47 uur
AMERSFOORT – Oplettende agenten zagen donderdagmiddag 6 oktober een bekende drugssgebruikster kort contact maken met een man. De man kon op heterdaad worden aangehouden aan de Noordewierweg op verdenking van handel in harddrugs. Bij de gebruikster werden de gekochte middelen aangetroffen.

Na de aanhouding van de 23-jarige vermeende dealer uit Amersfoort hebben agenten op twee adressen een doorzoeking gedaan. Daar werden diverse dealerbenodigdheden aangetroffen. Verder werden er verschillende – mogelijk – verdovende middelen aangetroffen. De spullen zijn in beslag genomen en worden onderzocht. Ook werd een geldbedrag in beslag genomen.

MMA

Ziet u op straat iets dat lijkt op dealen en vertrouwt u het niet? Meld dat dan via 0900-8844. Wilt u een melding doen zonder dat u bekend wordt? Doe dan een melding zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem (MMA) via 0800-7000 (gratis). U kunt bij MMA ook anoniem online melden. Via MMA krijgt de politie toch informatie en helpt u om uw omgeving veiliger te maken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.