Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intocht Sinterklaas

13 november 2021 14:00 - 18:00

Na een digitaal jaar kunnen wij dit jaar Sinterklaas en de Pieten weer fysiek ontvangen in de Eemhaven van Amersfoort. KEIleuk!!

Wel zal het er dit jaar anders uitzien omdat wij nog wel te maken hebben met maatregelen omtrent COVID-19 die wij aan moeten houden. Zo zal er bij de aankomst geen vrij inloop zijn maar werken wij met toegangsbewijzen en zal iedereen van 13 jaar en ouder een geldige QR code moeten laten zien.

Maarrr dat mag de pret niet drukken want: Hij komt!!

De tickets zullen via de website straks te reserveren zijn. Dit zijn gratis tickets, er wordt dus geen geld gevraagd voor een entree bewijs.

Hoe het straks allemaal precies in zijn werk gaat, zal hier straks te vinden zijn.

De overige weekenden:

Speurvaart:

Naast de aankomst zal ook de speurvaart dit jaar weer plaatsvinden!
Deze vind plaats op:

  • Zaterdag 20 november
  • Zaterdag 27 november
  • Zaterdag 4 december

Op al deze datums zal de speurvaart 2x plaatsvinden. Om 15:00 uur en 16:00 uur kan je meedoen. Een ticket is hiervoor wel verplicht, we zitten namelijk met een bepaald aantal plekken in de boot. Hierbij is geen QR code nodig!

Sinterklaas voorstelling:

Op woensdag 24 november 2021 zal er in Leerhotel Het Klooster een Sinterklaas voorstelling te zien zijn in samenwerking met het MBO Amersfoort. Zodra daar meer informatie voor is, zal dat hier te vinden zijn.

De slaapkamer van Sinterklaas:

Ook dit jaar zorgen wij natuurlijk voor een plek voor Sinterklaas om te slapen. Tussen het vullen van alle schoentjes door is het ook belangrijk dat Sinterklaas goed uitrust. Dit jaar zal de slaapkamer te vinden zijn op De Grote Haag 125-127.

En weet je wat leuk is? Vanaf 22 november 2021 is de slaapkamer niet alleen van buitenaf te bekijken maar kan je ook binnen een kijkje nemen!

De brievenbus:

Sinterklaas en de Pieten kijken elk jaar weer uit naar alle kleurplaten, verlanglijstjes, tekeningen en brieven. Daarom staat ook de brievenbus van Sinterklaas dit jaar in Amersfoort. Dit jaar is deze te vinden bij de Pathé Bioscoop, Eemplein 2.

Heb jij post voor Sinterklaas en doe je daar een envelop met adres en postzegel bij, dan krijg je post terug van Sinterklaas en de schrijfpieten!

Naast bovenstaande activiteiten kan het maar zo zijn dat je Sinterklaas en de Pieten in de stad tegenkomt in de periode van 13 november tot 5 december.

Goed opletten dus als je in de stad loopt!

Gegevens

Datum:
13 november 2021
Tijd:
14:00 - 18:00
https://sinterklaasstad.nl/programma-sinterklaasstad/

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons