Logo 112Amersfoort

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 05 november 2022, 0:59

Fietsster in Amersfoort raakt ernstig gewond na botsing met stoeprand

Laatst bijgewerkt: zaterdag 5 nov 2022 om 04:16 uur

AMERSFOORT – Een fietsster is vrijdagavond ten val gekomen en raakte hierbij ernstig gewond. Dit gebeurde rond 22.00 uur aan de Emmalaan in Amersfoort.

Een oudere dame op een fiets zou een wegversmalling over het hoofd hebben gezien en botste hierdoor tegen de stoeprand aan en kwam vervolgens lelijk ten val.

Hulpdiensten werden groots opgeroepen waaronder een trauma-team welke per helicopter werd ingevlogen naar het incident. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel en een trauma-arts behandeld aan haar verwondingen waarna zij met spoed werd overgebracht naar een ziekenhuis.

De trauma-arts hoefde niet mee met het slachtoffer naar het ziekenhuis en de helikopter kon retour Amsterdam. De straat is afgesloten voor onderzoek.

Buurtbewoners zeggen dat het al vaker raak is op dit punt en geven aan in gesprek te willen gaan met de gemeente.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Locatie

112 Melding

21:58:44 04-11-22 A1 13991 Emmalaan 3818 Amersfoort 104449 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.