Logo 112Amersfoort

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) wo 22 december 2021, 17:06

Goed voornemen? 30 dagen zonder alcohol

AMERSFOORT – Gemeente Amersfoort, Jellinek en GGD Regio Utrecht vinden het belangrijk dat mensen zich meer bewust zijn van de keus die zij kunnen maken om wel of niet alcohol te drinken. IkPas is een landelijke campagne met als doel bewust omgaan met alcohol. Hierbij ervaart u hoe het is om een maand geen alcohol te drinken.

Waarom meedoen?
U doorbreekt uw vaste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Daarnaast levert IkPas ook lichamelijke voordelen op. Zo voelt 62 procent van de deelnemers in voorgaande jaren zich fitter, slaapt 55 procent beter en 32 procent verliest gewicht. Een groot aantal deelnemers drinkt na deelname bewust minder alcohol dan daarvoor.

Na de feestdagen samen een gezonde start
Op www.ikpas.nl kunt u terecht voor vragen, tips en artikelen. Ook kunt u badges verdienen met uitdagingen. Na de feestdagen samen een gezonde start van het jaar maken? Samen meedoen is leuker dan alleen. Meldt u aan op www.ikpas.nl/inschrijven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.