Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:27:20 Amersfoort 139353 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-149 (RAVU) Utrecht
maandag 17 december 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 17|12

HOOGLAND - Maandagavond 17 december heeft een kettingbotsing plaats gevonden op de Bunschoterstraat (N199) bij Hoogland.

 

Rond het avond uur ging het mis tussen de Maatweg en de Zevenhuizerstraat/Coelhorsterweg, vlakbij het TINQ tankstation. De drie auto's reden op de linker rijstrook in de richting van Bunschoten en botsten door een nog onbekende oorzaak op elkaar.

 

De politie heeft de betreffende rijstrook afgesloten en helpt de betrokken bij het invullen van de schade formulieren. Een berger is ter plaatse om de voertuigen die niet meer op eigen kracht verder kunnen af ...

1/1

VANDAAG 17|12

AMERSFOORT - Een 33-jarige man uit Amersfoort is maandagmiddag rond 12.15 uur aangehouden nadat hij verschillende passanten had geslagen. Aan de Van Randwijcklaan kon de politie hem inrekenen.


De politie kreeg aan het eind van de ochtend verschillende meldingen over een agressieve man die voorbijgangers zou lastig vallen in Amersfoort. Daarbij zouden mensen op straat zijn vastgegrepen. Ook zou de man passanten hebben geslagen. Agenten konden hem op de Van Randwijcklaan aanhouden. Vermoedelijk was hij onder invloed van verdovende middelen.

1/1

VANDAAG 17|12

Bij elk groot incident zoals een brand, ernstig ongeval of vermissing sturen wij een web notificatie. Dit is een push bericht dat automatisch op je computerscherm, tablet of telefoon verschijnt. Zo blijf je op de hoogte van belangrijk 112 nieuws uit je eigen omgeving.

 

Het aanmelden kan via een simpele klik. Je hoeft geen email adres of telefoonnummer op te geven. Klik op de 'alarmbel' in de rechter onderhoek.

 

Nog niet alle browsers ondersteunen deze notificaties. Je kan je alleen aanmelden als je daadwerkelijk de Alarmbel op je scherm ziet.

VRIJDAG 14|12

HOOGLAND - In een woning aan de Hoge Geeren in Hoogland is vrijdagmiddag 14 december een overleden vrouw aangetroffen in een woning. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen.

 

De politie is rond en in de woning een onderzoek gestart. Vermoedelijk ligt de toedracht in de relationele sfeer. In de woning is een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.

VRIJDAG 14|12

AMERSFOORT - Op de A28 bij Amersfoort heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Een auto is daar via een ander voertuig tegen de vangrail gebotst.

 

Bij de aanrijding raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval gebeurde tussen Nijkerk en knooppunt Hoevelaken. Het verkeer staat over een lengte van 4 kilometer stil. Verkeer richting Amsterdam/Apeldoorn (A1) kan omkeren bij de af- en toerit Amersfoort (8).

VANDAAG 17|12

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 11 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 4 pogingen. De meeste inbraken zijn gepleegd in Vathorst/Hooglanderveen en Zielhorst.

De inbraken werden voornamelijk gepleegd door middel van het openbreken van een raam of deur met behulp van een breekijzer of schroevendraaier. In Vathorst/Hooglanderveen zijn 2 inbraken gepleegd d.m.v. cilindertrekken. De meeste inbraken zijn tussen 18:30 en 23:00 uur gepleegd.


Op zaterdag 15 december is er vermoedelijk in de avonduren ingebroken in een woning aan de Triangelstraat. Een week geleden op zaterdag 8 ...

DONDERDAG 13|12

Jongeren die zich melden als slachtoffer van fraude, zijn meestal online opgelicht. Het gaat vaak om aankopen als schoenen, games of telefoons. Scholieren.com maakte een filmpje speciaal voor deze doelgroep.

 

We kopen steeds meer online, zeker rond de feestdagen. Maar helaas groeit ook het aantal meldingen van nepwebwinkels. Daarom gaat Luca de straat op om te testen hoe goed scholieren nepwebwinkels kunnen herkennen.

 

De video is gemaakt in samenwerking met Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  2115
77%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

AMERSFOORT 24Webvertising