Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:24:20 Amersfoort 113004 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

zaterdag 31 oktober 2020

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 30|10

LEUSDEN - In een bosperceel in de gemeente Leusden is recent een 20mm granaat door een onbekende weggenomen. De granaat zou aldaar aanvankelijk onklaar worden gemaakt door het EOD. De granaat heeft een brandstichtend en hoog explosief vermogen en is zeer onstabiel.

 

Dringend verzoek aan de persoon die de granaat heeft meegenomen om zich te melden bij de politie. Neem de granaat niet mee naar een politiebureau! Meldt u zich via 0900-8844.

GISTEREN 30|10

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 30 oktober rond 12.40 uur heeft een uitslaande brand gewoed in een slaapkamer van woning aan de De Verwondering in Amersfoort. De aanwezigen hebben de woning op tijd kunnen verlaten. De twee poezen zijn opgevangen bij de overburen.

 

De brandweer heeft de brand weten te blussen. Hoe de brand in de slaapkamer is ontstaan, is niet duidelijk. In de woning word geklust. De bewoners hadden de woning pas sinds kort betrokken.

DONDERDAG 29|10

AMERSFOORT - Donderdagmorgen 29 oktober rond 7.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Ariane / Oude Zevenhuizerstraat in Amersfoort.

 

Een bestelbus was in de bocht in botsing gekomen met een vrouw op een e-bike. De vrouw raakte hierbij gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de bestelbus raakte verblind door de zon, waardoor hij de fietsster niet zag met een aanrijding tot gevolg.

DONDERDAG 29|10

BUNSCHOTEN - Op donderdag 29 oktober is een snelteststraat in gebruik genomen aan Het Steenland in Bunschoten. Ondernemer Patrick Dreijer is een eigen teststraat begonnen. Voorheen stond Patrick op festivals met poffertjes.

 

Stil zitten doet de ondernemer niet. Sinds vandaag heeft die zijn eigen teststraat. Binnen 15 minuten krijgen klanten het resultaat van de test te horen. De teststraat is gemaakt van een vrachtwagen die normaal dient als restaurant op festivals.

WOENSDAG 28|10

HOOGLAND - Woensdagavond 28 oktober rond 19.40 uur staat er een man met verward gedrag op een dak van een woning aan de Coelhorsterweg in Hoogland.

 

De man schreeuwt en tiert tegen de politie. Een arrestatieteam van de politie is ingezet om de man van het dak te halen.

GISTEREN 30|10

AMERSFOORT - Op dinsdag 27 oktober 2020 heeft er tussen 12:15 uur en 12:45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Van Galenstraat in Amersfoort. Een 13-jarige jongen fietste in de richting van het Ariaplein. Uit de Almondestraat kwam een scooter. Vervolgens botste de jongen en de scooterrijder met elkaar.

 

De bestuurder van deze scooter is na het ongeval doorgereden en het kenteken is onbekend. Het betreft een zwarte scooter met daarop één persoon. Deze persoon droeg een rode helm.


Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

...

DINSDAG 20|10

AMERSFOORT - Op maandag 19 oktober omstreeks 17.30 uur heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op het Neptunesplein in Amersfoort. Hierbij is slachtoffer door de verdachte onder andere tegen zijn hoofd geschopt.


De verdachte is aangehouden en het onderzoek loopt. Ook heeft hij kort daarvoor 2 vrouwen vol in het gezicht gespuugd. Hiervan is in ieder geval 1 aangifte van gedaan. Naar de andere vrouw is de politie nog op zoek.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Ben jij voorstander van nieuwe Corona maatregelen?
Aantal stemmen:
  179
34%
  Oneens

66%
  Eens

AMERSFOORT 24Webvertising