Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:17:16 Amersfoort 10229 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-130

Ambulance 09-130

dinsdag 26 januari 2021

TOP NIEUWS

VANDAAG 26|01

AMERSFOORT - De politie probeert iedereen weg te drijven van de rotonde met de stier in Amersfoort. Dit om onrust te voorkomen.

 

Gisteravond was het dusdanig onrustig dat de ME de wijk in kwam. Er zijn toen 3 aanhoudingen gedaan. De politie is nu ook met veel wagens aanwezig.

1/1

GISTEREN 25|01

AMERSFOORT - Een aantal relschoppers hebben maandagavond een auto op zijn kant gegooid aan de Van Randwijcklaan in Amersfoort.

 

De politie is in grote getale aanwezig, de mobiele eenheid heeft charges uitgevoerd. Onbekend is of er ook al personen zijn aangehouden. De hele dag al circuleren er berichten die oproepen te komen rellen in protest tegen de avondklok.

 

Update

Drie personen aangehouden nadat met stenen was gegooid. De situatie is nu weer rustig.

GISTEREN 25|01

AMERSFOORT - Maandagavond 25 januari rond 18.40 uur is een scooter van bezorgservice De Beren aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort in vlammen opgegaan.

 

De bezorger had net een bestelling afgeleverd bij de Bernhardkazerne toen hij op de terugweg merkte dat de scooter raar liep, waarna deze in brand vloog. De brandweer wist het vuur snel te doven, maar van de scooter is weinig meer van over. Het wrak zal worden opgehaald.

1/1

GISTEREN 25|01

AMERSFOORT - Politie Amersfoort is op zoek naar de eigenaar van deze afkortzaag. De afkortzaag werd gevonden in de omgeving van het Kaasjeskruid.


Herkent u deze afkortzaag, dan kunt u contact opnemen met politie Amersfoort via 0900-8844 onder vermelding van bvh-nummer:2021025984

GISTEREN 25|01

AMERSFOORT - De brandweer van Amersfoort heeft maandag 25 januari de ambulancedienst geassisteerd met het naar beneden halen van een persoon. De persoon moest om medische redenen naar het ziekenhuis en werd door de ladderwagen van de Amersfoortse brandweer 'afgehesen' vanuit een woning.

 

Volgens 112 Meldingen Amersfoort werd de brandweer om 11:45 uur opgeroepen. De term 'afhijsen' klinkt een beetje kil, maar het gebeurt met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

VANDAAG 26|01

AMERSFOORT - Een 17-jarige jongen werd maandagavond 25 januari uit het niets geslagen en beroofd. De recherche zoekt getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek.


Maandagavond rond 19.10 uur staat een jongen uit Amersfoort te wachten op iemand op de Everard Meysterweg ter hoogte van de ijssalon. Uit het niets wordt hij door een man vastgepakt en op de grond gewerkt. Eenmaal op de grond krijgt het slachtoffer meerdere klappen van een tweede man. Ze pakken zijn telefoon en eisen meer spullen. Vervolgens wordt de jongen meegenomen in de richting van de Gerard Doustraat. Op dat moment komt ...

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
Aantal stemmen:
  637
62%
  Eens

38%
  Oneens

AMERSFOORT 24Webvertising