Rolex
Redactie overval 0 reactie(s) vr 21 oktober 2022, 16:49

Jongen (17) uit Amersfoort aanhouden in onderzoek Rolex-overvallen

Laatste update: 3 maanden geleden

AMERSFOORT – Al enkele maanden verricht de politie onderzoek naar diverse overvallen en pogingen daartoe in Amersfoort. Maandag 17 oktober kon de politie een 17-jarige jongen uit Amersfoort aanhouden. De verdachte wordt verdacht van betrokkenheid bij één van deze zaken.

Overval Opticien 15 juni

Het onderzoek startte nadat op woensdag 15 juni van dit jaar een echtpaar van een opticien in Amersfoort werd overvallen. Het onderzoek dat werd ingesteld, leidde van de zomer tot aanhouding van een 15- en 17-jarige verdachte. Maandag 17 oktober kon de politie een derde verdachte aanhouden. Deze 17-jarige verdachte is na een aantal dagen hechtenis en verhoor heengezonden, maar blijft wel verdachte in het onderzoek.

Meerdere aanhoudingen niet uitgesloten

De politie heeft sterke aanwijzingen dat de reeks overvallen in Amersfoort met elkaar in verband staan. De politie sluit meerdere aanhoudingen dan ook niet uit en roept nog steeds getuigen op om zich te blijven melden.

Meld je info

De politie blijft graag in contact komen met getuigen. “We zijn ervan overtuigd dat er met name onder jongeren veel informatie over deze zaken circuleert. We doen nadrukkelijk een beroep aan deze jongeren om die informatie ook met ons te delen.”

Heb je informatie? Weet je meer? Of weet je bijvoorbeeld een voornaam? Meld het dan! Elke naam of informatie kan nuttig zijn om het onderzoek te helpen. Je kan het gratis doorbellen via 0800 – 6070. Wil je het helemaal anoniem melden? Meld het dan via MeldMisdaadAnoniem: 0800 – 7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.