Logo 112Amersfoort

Redactie misdaad 1 reactie(s) di 17 januari 2023, 16:55

Man (65) aangehouden op verdenking van handel in harddrugs vanuit woning in Amersfoort

AMERSFOORT – De politie heeft op maandagmiddag 16 januari een 65-jarige man aangehouden op verdenking van illegale handel in harddrugs.

Aan de hand van informatie kon de politie op maandagmiddag een inval doen in een woning aan de Van Spilbergenstraat in Amersfoort. Volgens ontvangen signalen zou vanuit de woning harddrugs verkocht worden. Toen de politie ging kijken, zagen agenten in een korte tijd meerdere mensen de woning in- en uitgaan. Vervolgens zijn de agenten de woning in gegaan en hebben de bewoner, een 65-jarige man uit Amersfoort, aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Ook werd tijdens de doorzoeking van de woning harddrugs en contant geld in beslag genomen.

Blijf melden

Drugshandel en ondermijning tegengaan kan de overheid en de politie niet alleen. We hebben uw ogen en oren nodig. Ziet u één van deze signalen?

  • Jongeren die ergens rondhangen en snel wat uitwisselen met voorbijgangers.
  • Een auto waar mensen steeds iets ‘afhalen’.
  • Veel aanloop bij een (dichtgeplakte) woning, ook op gekke tijden.

Meld deze dan bij politie of uw wijkagent. Dit kan door te bellen naar 0900-8844. Ook kunt u anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.