Logo 112Amersfoort

Redactie overval 0 reactie(s) zo 05 juni 2022, 16:44

Man met geweld van zijn horloge beroofd in parkeergarage op de Binnen de Veste

AMERSFOORT – Dinsdagmiddag 24 mei rond 12.30 uur is een man in een parkeergarage op de Binnen de Veste in Amersfoort met geweld van zijn horloge beroofd. Het incident vond plaats aan de zijde van de voetgangers in-/uitgang, aan de Achter de Kamp.

Na de beroving is het slachtoffer door een man aangesproken, die in een SUV of soort gelijk type auto reed. Het slachtoffer was zo in shock dat hij is vergeten om de gegevens van deze belangrijke getuige te vragen.

Ben jij de bestuurder die het slachtoffer aansprak in de parkeergarage op de Binnen de Veste? Neem dan contact op met politie Amersfoort via 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.