Redactie overig 0 reactie(s) wo 13 april 2022, 16:29

Melding woninginbraak aan de Fahrenheitstraat leidt tot vondst verdovende middelen

Laatste update: 10 maanden geleden

AMERSFOORT – Op dinsdag 12 april 2022 kreeg de politie een melding van een woninginbraak op de Fahrenheitstraat in Amersfoort. Eenmaal bij de woning aangekomen troffen agenten diverse verdovende middelen en daaraan gerelateerde voorwerpen aan. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie doet nog verder onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen.

Rond 3:00 uur werd melding gedaan van een woninginbraak gaande op de Fahrenheitstraat. Op het moment dat de politie bij de woning aan de Fahrenheitstraat aan komt is er niemand in of rond de woning aanwezig. Wel worden er bij de woning sporen aangetroffen van braakschade. Bij het controleren van de woning worden grote hoeveelheden aan verdachte materialen aangetroffen. Later onderzoek wijst uit dat deze bestaan uit verdovende middelen en daaraan gerelateerde voorwerpen. Deze middelen zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de afkomst van deze middelen is. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze poging tot woninginbraak, maar ook naar mensen die wellicht eerder al iets hebben gezien of gehoord dat voor ons van belang kan zijn. Of bent u in het bezit van relevante camerabeelden? Laat het weten op 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.