Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:16:14 Amersfoort 53669 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-111

Ambulance 09-111

zondag 19 mei 2019

Archief

Vergeten pannetje op het vuur laat brandweer uitrukken in Amersfoort

Gemaakt: Vrijdag, 04 januari 2019 19:01

AMERSFOORT - De hulpdiensten zijn vrijdag 4 januari uitgerukt voor een brand bij De Amerhorst aan de Zandbergenlaan in Amersfoort. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

 

Er bleek een pannetje te lang op het vuur te hebben gestaan. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en de woning gecontroleerd en geventileerd.

Gewonde en veel schade na kettingbotsing op de A1 bij Terschuur

Gemaakt: Zaterdag, 05 januari 2019 16:25

TERSCHUUR - Meerdere auto's zijn zaterdagmiddag met ekaar in botsing gekomen op de snelweg A1 bij Terschuur.

 

Het ongeval gebeurde tussen Barneveld en Hoevelaken, in westelijke richting. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Eén persoon zou naar het ziekenhuis zijn gebracht.

 

De rijbaan was dicht en het andere verkeer kon er alleen via de vluchtstrook langs. De vertraging liep daardoor flink op. Verkeer dat vervolgens de A28 naar Zwolle nam, kwam weer terecht in een file. Daar was al lange tijd een spoedreparatie aan de gang na een eenzijdig ongeval eerder op zaterdag.

 

Rond 15.30 uur waren de A1 en A28 weer filevrij.

Meeste inbraken van de afgelopen week in de wijk Leusderkwartier

Gemaakt: Maandag, 07 januari 2019 16:14

De afgelopen week zijn er 14 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 6 pogingen. De meeste inbraken zijn gepleegd in de wijk Leusderkwartier.

De inbraken werden voornamelijk gepleegd door middel van het openbreken van een raam met behulp van een breekijzer of schroevendraaier en het ingooien van een ruit.


Op zondag 6 januari omstreeks 23:30 uur is er gepoogd in te breken in een woning aan de Van Linschotenstraat. De bewoners hoorden dat er aangebeld werd. Toen zij vanuit hun slaapkamerraam naar buiten keken zagen zij een jongen op een scooter voor hun woning en een tweede jongen die vanaf hun voordeur wegliep en weer achterop sprong. Enkele minuten later hoorden de bewoners gerommel aan de voordeur. Hierop is een van de bewoners naar beneden gegaan en heeft de inbrekers overlopen. De verdachten zijn weggerend in de richting van de Jumbo.

 

Een van de verdachten zag er als volgt uit:
-man,

-ongeveer 16 jaar oud,

-rond gezicht, -licht getinte huidskleur,

-kort donkerkleurig haar,

-ongeveer 1.70 meter lang,

-tenger postuur,

-donkere gewatteerde jas

 

Mocht u getuige zijn geweest van een van deze woninginbraken of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Twee voertuigen betrokken bij kop staart botsing op de N199 in Hoogland

Gemaakt: Maandag, 07 januari 2019 18:13

HOOGLAND - Op de N199 richting Bunschoten Spakenburg bij de afslag Hoogland heeft maandag 7 januari een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

 

De gegevens voor het afhandelen van de schade worden uitgewisseld. Een berger gaat één van de de auto's afslepen. De linkerrijstrook is geblokkeerd.

Blauwe, gele en rode hesjes in de binnenstad van Amersfoort

Gemaakt: Maandag, 07 januari 2019 22:18

AMERSFOORT - De Lavendelstraat in Amersfoort was maandagavond even het toneel van blauwe, gele en rode hesjes. Dit keer echter geen demonstratie maar een integrale horecatraining van politie, handhaving en portiers.

 

Tijdens de training kwamen er verschillende openbare orde scenario's aan bod waarin de samenwerking tussen de diverse deelnemers centraal stond. Om realistisch te kunnen oefenen werd er door scholieren van de School voor Veiligheid tegenspel verzorgd. Doel van de oefening is het verbeteren van de onderlinge samenwerking.

 

De training is een onderdeel van de afspraken die vastgelegd zijn in het convenant Veilig Uitgaan. In dit convenant hebben de gemeente Amersfoort, politie, Koninklijke Horeca Nederland, Veiligheidsregio Utrecht en artikel 1 Midden Nederland gezamenlijke afspraken gemaakt die een bijdrage leveren aan de veiligheid tijdens uitgaansavonden in de Binnenstad van Amersfoort.

Waterlekkage na werkzaamheden op de Terminalweg in Amersfoort

Gemaakt: Maandag, 07 januari 2019 23:05

AMERSFOORT - Op maandag 7 januari omstreeks 16:45 uur is Vitens opgeroepen naar de Basicweg/Terminalweg in Amersfoort. Daar hebben medewerkers die moesten boren een waterleiding geraakt. Dit zorgde voor een grote ravage.

 

Medewerkers van Vitens zijn tot ongeveer 22.30 uur bezig geweest met het repareren van het lek.

Stel je vraag omtrent letselschade, help jezelf of een bekende

Gemaakt: Dinsdag, 08 januari 2019 01:28

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We hebben al flink wat mensen kunnen helpen met het laten verhalen van hun letselschade, denk aan: verkeersongeval, medische fout, letsel door een dier, bedrijfsongeval. Wij helpen je graag.

 

Stel je vraag via ons contactformulier en laat je gegevens achter, inclusief telefoonnummer, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Brandweer naar de Joannes van Dieststraat voor schade aan dak door harde wind

Gemaakt: Dinsdag, 08 januari 2019 16:46

AMERSFOORT - Dinsdagmiddag 8 januari omstreeks 12.30 uur is de brandweer opgeroepen naar de Joannes van Dieststraat in Amersfoort. Daar bleek door de harde wind een deel van het dak omgeslagen te zijn wat op het uitbouw lag.

 

De brandweer heeft het dak terug geklapt en vastgezet. De bewoners hebben de loodgieter gebeld en die komt het herstellen. Kinderen van de nabijgelegen school mochten even kijken bij de ladderwagen.

Politie rukt uit voor vechtpartij aan de Utrechtseweg in Amersfoort

Gemaakt: Dinsdag, 08 januari 2019 17:02

AMERSFOORT - De politie moest dinsdag 8 januari omstreeks 15:45 uur met spoed uitrukken voor een vechtpartij voor restaurant Shabu Shabu aan de Utrechtseweg in Amersfoort.

 

De aanleiding van de vechtpartij is niet duidelijk. Een auto die geparkeerd stond liep schade door de vechtpartij op.

 

De politie heeft één verdachte aangehouden waarna deze is overgebracht naar het politiebureau.

Bushokje vernield aan de Bunschoterstraat in Hoogland

Gemaakt: Woensdag, 09 januari 2019 15:29

HOOGLAND - Aan de Bunschoterstraat in Hoogland is een raam van een bushokje kapot. Het lijkt er op dat het raam met een steen is ingegooid. Wanneer dit precies is gebeurd is onduidelijk.

 

Het raam zal door de provincie worden hersteld.

Gemeente sluit cafetaria ’t Poortje in Amerfoort na schietpartij

Gemaakt: Woensdag, 09 januari 2019 16:46

AMERSFOORT - Op 9 januari heeft de burgemeester opdracht gegeven om cafetaria 't Poortje aan de Kamp 43 tijdelijk te sluiten voor een periode van drie maanden van 9 januari tot en met 9 april 2019. Dit besluit is genomen in het belang van de openbare orde en veiligheid van bewoners, ondernemers en bezoekers van de Kamp.

 

Aanleiding voor de tijdelijke sluiting is dat er in de vroege ochtend van donderdag 3 januari 2019 een schietincident heeft plaatsgevonden bij 't Poortje. Het pand is meerdere keren beschoten. Hierbij is niemand gewond geraakt.

 

Op dit moment is het politieonderzoek nog in volle gang naar wat zich precies heeft afgespeeld. De politie heeft getuigen opgeroepen zich te melden. De uitkomsten van het politieonderzoek zijn bepalend voor eventuele vervolgmaatregelen.

 

Zie ook:

Opnieuw horecagelegenheid in Amersfoort gesloten in verband met vondst kogelgaten

Gemaakt: Donderdag, 10 januari 2019 16:18

AMERSFOORT - Donderdagmorgen omstreeks 07.45 uur is De Kamp in Amersfoort afgezet voor politie onderzoek. De afzetting is vanaf de kruising met de Kreupelstraat tot de kruising met Grote Sint Jansstraat.

 

De politie kon melden dat er mogelijk een kogelgat is gevonden bij een horecagelegenheid. Bronnen ter plaatse melden dat het om het Eethuis Smulpoort zou gaan.

 

Op donderdag 3 januari werden er ook al kogelgaten aangetroffen bij een horecagelegenheid aan De Kamp. Toen ging het om cafetaria 't Poortje. De burgemeester heeft recent die cafetaria voor 3 maanden gesloten i.v.m. de openbare orde en veiligheid.

 

Of beide incidenten met elkaar te maken hebben is op dit moment nog niet duidelijk.

Veel politie op de been voor gele hesjes demonstratie Stationsplein Amersfoort

Gemaakt: Donderdag, 10 januari 2019 16:32

AMERSFOORT - De politie heeft zich donderdagmiddag 10 januari gevestigd op het Stationsplein in Amersfoort. Daar zouden de ''Gele Hesjes'' een demonstratie zijn gestart.

 

Op dit moment is de situatie nog rustig en zijn er drie demonstranten geteld.

Stadsbus en personenauto botsen op kruising in Amersfoort

Gemaakt: Donderdag, 10 januari 2019 16:50

AMERSFOORT - Donderdagmiddag omstreeks 12:20 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een stadsbus en een personenauto op de kruising Stationsstraat met de Vlasakkerweg in Amersfoort.

Door de botsing raakte beide voertuig flink beschadigd.

 

De passagiers in de bus zijn erg geschrokken. Het ambulancepersoneel heeft een aantal personen nagekeken op eventuele verwondingen maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet duidelijk.

Hangt er een camera aan uw woning of bedrijfspand? Laat het de politie weten!

Gemaakt: Vrijdag, 11 januari 2019 16:06

Camerabeelden helpen de politie bij het vinden van daders. Hoe beter de politie waar in uw buurt camera's hangen, hoe sneller zij misdrijven kunnen oplossen.

 

Stel, er wordt bij u ingebroken. De politie kijkt dan in een databank wie bij u in de buurt een camera heeft. Vervolgens kunnen zij snel de beelden ophalen om te kijken of de dader er op staat. De politie kijkt dus niet live mee met de camera's, maar inventariseert alleen waar deze hangen. Zo beschermt uw camera niet alleen uw eigen bezit, maar help u tegelijkertijd uw buurt veiliger te maken.

 

U kunt uw camera aanmelden via DEZE LINK (hier staan ook de veelgestelde vragen).

 

Sinds vandaag staat de teller op 200.000 camera's!

Autokrakers opgepakt met hulp van politiehond Biko

Gemaakt: Vrijdag, 11 januari 2019 16:45

AMERSFOORT - De politie heeft donderdagavond 10 januari met inzet van surveillancehond Biko op heterdaad twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een autokraak op de parkeerplaats van een horecagelegenheid aan de Utrechtseweg.


Rond 23.30 uur die avond zag een alerte, toevallige voorbijganger dat er werd ingebroken in een auto op de parkeerplaats van het bedrijf. Hij waarschuwde de gasten en het personeel. Het personeel waarschuwde vervolgens de politie en agenten gingen eropaf. Ter plaatse bleek dat de dieven er al vandoor waren met een laptop uit een van de geparkeerde auto's. In de omgeving vond Biko de laptop, die de dieven daar hadden verstopt. Blijkbaar wilden ze later terugkomen om de laptop op te halen.

 

Aanhouding
De agenten stelden de laptop veilig en vatten post. Na een tijdje arriveerden de verdachten, die onverrichterzake vertrokken in een auto. De politie zette de achtervolging in en reed de auto klem. In de auto lagen diverse inbrekerswerktuigen. De agenten namen die in beslag en ze hielden de beide inzittenden aan. De verdachten zijn een 26-jarige Utrechter en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

 

Ze zijn voor verhoor ingesloten en de politie doet nader onderzoek.

Man in Leusden rijdt al 10 jaar zonder rijbewijs

Gemaakt: Vrijdag, 11 januari 2019 17:13

LEUSDEN - Vrijdag 11 januari werd er voor de 2e keer in korte tijd een man staande gehouden die al 10 jaar zonder rijbewijs reed. Bij een volgende keer wordt de auto van zijn partner in beslaggenomen.

 

Rijden zonder rijbewijs? U bent onverzekerd!

Huishoudens in Vathorst zonder water door lek in waterleiding

Gemaakt: Vrijdag, 11 januari 2019 19:32

AMERSFOORT - Op vrijdagmiddag 11 januari is Vitens omstreeks 15:00 uur opgeroepen voor een waterlekkage op de Baak van Terneuzen in Amersfoort Vathorst.

 

Stratenmakers raakten bij werkzaamheden per ongeluk de waterleiding in de grond waarna het water wegstroomde. Vitens is inmiddels begonnen met reparatiewerkzaamheden waardoor een onbekend aantal huishoudens momenteel even geen water hebben.

Vrouw wordt wakker en ziet inbreker in haar woning

Gemaakt: Zaterdag, 12 januari 2019 16:42

AMERSFOORT - Afgelopen dinsdagnacht is een inbreker aangehouden voor een woninginbraak op de Persijnstraat in Amersfoort.

 

De bewoonster werd wakker toen er een man in haar woning stond. Zij heeft snel de woning verlaten en direct 112 gebeld. Toen de politie ter plaatse kwam was de verdachte net weg. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de verdachte diezelfde nacht worden aangehouden. Bij de verdachte werden nog goederen afkomstig uit de woning aangetroffen.

Autokraker op de Hogeweg na korte achtervolging aangehouden

Gemaakt: Zaterdag, 12 januari 2019 16:49

AMERSFOORT - Afgelopen nacht, omstreeks 02.40 uur, zag een meldster dat er werd ingebroken in een auto op de Hogeweg. De meldster heeft direct 112 gebeld.

 

Toen de politie ter plaatse kwam zat de verdachte nog in de auto en probeerde hij, bij het zien van de agenten, te voet te vluchten. Na een korte achtervolging is de verdachte aangehouden. Bij de verdachte werden buit en inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Bestelbus in Hoogland start zichzelf en vliegt in brand

Gemaakt: Zaterdag, 12 januari 2019 16:51

HOOGLAND - Zaterdagmiddag even na drie uur is de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Hamseweg in Hoogland.

 

Aan de Heetkamp, een zijstraat van de Hamseweg, bleek een busje onder de motorkap in brand te staan. De brand was ontstaan tijdens het uitladen van de boodschappen. Het busje begon uit zichzelf met opstarten van de motor. Toen dit opstarten herhaaldelijk gebeurde begon het onder de motorkap te branden.

 

Een buurman haalde een poederblusser erbij en begon met blussen. Echter dit bleek niet afdoende. Het vuur laaide weer op en een tweede fles was nodig. Gelukkig kwam de brandweer ter plaatse die nog ongeveer een kwartier nodig had om het definitief uit te blussen.

Inbraak in auto achter flat aan de Wiekslag

Gemaakt: Zaterdag, 12 januari 2019 17:52

AMERSFOORT - Tussen vrijdag 11 januari 22:00 uur en zaterdag 12 januari 10.20 uur werd er ingebroken in een auto welke stond aan de Wiekslag achter de flat.

 

Iets gezien? Camerabeelden? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-8844.

Auto schept fietser nabij chauffeurscafé in Amersfoort

Gemaakt: Maandag, 14 januari 2019 16:26

AMERSFOORT - Maandagmorgen 14 januari omstreeks 10.20 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen naar de Hogeweg in Amersfoort, vlakbij het chauffeurscafe. Daar heeft een automobilist een fietser over het hoofd gezien en aangereden.

 

De toegesnelde ambulancedienst heeft de fietser met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis. De fiets van de persoon wordt thuis gebracht.

Zeven woninginbraken opgenomen in Amersfoort

Gemaakt: Maandag, 14 januari 2019 17:01

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 7 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 2 pogingen. Er is 1 verdachte aangehouden voor het plegen van een inbraak op de Van Persijnstraat.


De inbraken werden voornamelijk gepleegd door middel van het openbreken van een raam met behulp van een breekijzer of schroevendraaier en vonden met name in de avond en nachtelijke uren plaats.

 

Mocht u getuige zijn geweest van een van deze woninginbraken of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Motorrijder licht gewond bij aanrijding de Rondweg Oost in Amersfoort

Gemaakt: Maandag, 14 januari 2019 21:42

AMERSFOORT - Maandagmiddag omstreeks 17.30 uur zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen naar de Rondweg Oost in Amersfoort. Daar is een motorrijder achterop een auto gereden en raakte hierbij ook nog een andere auto.

 

De toegesnelde ambulancedienst heeft de motorrijder nagekeken in de ambulance. Hij had last van zijn been maar hoefde volgens de ambulance medewerkers niet mee naar het ziekenhuis.


Tijdens het ongeval heeft de politie één rijbaan afgesloten wat voor een lange file zorgde vanaf de Hogeweg. De bestuurder van de motor is door de politie thuis afgezet. Zijn motor is meegenomen door een berger. De auto waar de motor achterop is gereden kon zelfstandig verder.

Voortgang onderzoek beschieting horecagelegenheid in Amersfoort

Gemaakt: Dinsdag, 15 januari 2019 16:49

AMERSFOORT - Op basis van onderzoek gaat de politie uit van beschieting van een horecagelegenheid op donderdag 10 januari. De dader kwam op een rode scooter aanrijden en schoot met een vuurwapen op het pand. Daarna ging hij er op de scooter vandoor.


Die ochtend kreeg de politie de melding dat een getuige mogelijk een kogelgat in een raam van een horecagelegenheid aan de Kamp zag zitten. De politie startte direct met een onderzoek waarbij de Kamp werd afgezet. Ter plekke deden forensische experts onderzoek.

 

De recherche deed aanvullend onderzoek. Op basis hiervan gaat de politie er vanuit dat de beschieting door een vuurwapen omstreeks 05.45 uur plaatsvond. De dader is met een rode scooter vanuit de richting van het stadscentrum gekomen en is na het schieten doorgereden in de richting van 'De Stier'.

 

Uw tip!

Heeft u nog niet met de politie gesproken en bent u getuige van het incident? Of heeft u meer informatie, dan vraagt de politie u om contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

 

Zie ook:

File na aanrijding op de A1 bij Terschuur

Gemaakt: Woensdag, 16 januari 2019 07:51

TERSCHUUR - Op de A1 bij Terschuur is woensdagmorgen rond 06:45 uur een ongeval gebeurd op de rijbaan van Barneveld naar Amersfoort.

 

Door het ongeval ontstond al snel 8 kilometer file en ruim een half uur vertraging. Het ongeval gebeurde tussen drie voertuigen. Voor zover bekend waren er geen gewonden.

Automobilist botst tegen boom op de Hessenweg bij Stoutenburg

Gemaakt: Woensdag, 16 januari 2019 17:43

STOUTENBURG - Woensdagmiddag omstreeks 16:50 uur moest de politie en de brandweer met spoed uitrukken voor een eenzijdig ongeval op de Hessenweg bij Stoutenburg.

 

Ter plaatse bleek dat er een automobiliste met haar voertuig tegen een boom was gebotst. De bestuurster is uit de auto gehaald waarna deze voor verdere controle overgebracht werd naar het ziekenhuis. De Hessenweg is volledig afgesloten voor al het verkeer gedurende het onderzoek. Een opgeroepen traumahelikopter werd weer afgemeld.

Observatiecamera’s opgehangen bij rotonde in Amersfoort

Gemaakt: Vrijdag, 18 januari 2019 16:41

AMERSFOORT - Begin 2018 is de rotonde Holkerweg-Paladijnenweg in Amersfoort aangepast. Om te beoordelen of de genomen maatregelen ook bijdragen aan een betere verkeersveiligheid en doorstroming houdt de gemeente een evaluatie. Van 19 tot en met 25 januari registreren vijf observatiecamera's op de rotonde de verkeerssituaties en de verkeersstromen.

 

De camera's registreren geen kentekens of snelheid en bij de verwerking van de beelden wordt voldaan aan de privacywet volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

 

Naast de registratie van gegevens over verkeerssituaties en verkeersstromen, worden ook persoonlijke ervaringen gevraagd. Dit betekent dat in de week van 28 januari 2019 medewerkers van een verkeersadviesbureau bij de rotonde staan met een korte vragenlijst.

Vrouw in binnenstad van Amersfoort maakt foto van haar aanrander

Gemaakt: Vrijdag, 18 januari 2019 17:49

AMERSFOORT - De politie heeft vrijdagmorgen 18 januari j.l. in de binnenstad van Amersfoort op heterdaad een man aangehouden op verdenking van het aanranden van twee vrouwen die ochtend. Getuigen en eventuele andere slachtoffers van deze verdachte worden verzocht zich te melden.

 

Deze morgen om 09.00 uur werd een vrouw, die over de Langestraat fietste, door de verdachte lastiggevallen en aangerand. Ongeveer een kwartier later overkwam een andere vrouw op de Weverssingel hetzelfde. Zij was zo slim om met haar telefoon een foto van de verdachte te maken en belde de politie.

 

Aanhouding
Agenten herkenden de man die door het slachtoffer op de foto was gezet. Het gaat om een 43-jarige Amersfoorter. Zij konden hem nog geen twee uur later aanhouden. De politie doet onderzoek. In verband hiermee sluit de politie niet uit dat nog meer vrouwen of meisjes slachtoffer zijn geworden van dezelfde man.


Heeft u iets van de aanrandingen gezien of bent u zelf slachtoffer geworden van deze verdachte met het hierna vermelde signalement?

  • lichtgetint uiterlijk (Surinaams)
  • leeftijd 43 jaar, maar lijkt een jaar of 10 jonger
  • slank postuur
  • snorretje
  • zwarte pet op met een Nike logo
  • grijze gewatteerde jas met capuchon over zijn hoofd
  • blauwe spijkerbroek
  • zwarte schoenen met witte zolen
  • opvallend loopje.

 

Twijfel dan niet, maar meld u bij de politie in Amersfoort 0900-8844.