Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:02:03 Amersfoort 65177 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

dinsdag 15 juni 2021


 
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|06

AMERSFOORT - Maandagmiddag 14 juni omstreeks 16.20 uur heeft een botsing plaatsgevonden op de kruising Utrechtseweg met de Stichtse Rotonde in Amersfoort. Twee auto's zijn op de kruising met elkaar in botsing gekomen. De voertuigen zit behoorlijk in de kreukels een derde had lichte schade.

 

De inzittenden zijn door een ambulancebroeder gecontroleerd op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de twee auto's geborgen de andere betrokken auto kon zijn weg vervolgen.

GISTEREN 14|06

AMERSFOORT - Maandagmorgen 14 juni rond 7.55 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort. Een veegwagen is in botsing gekomen met een bestelbus. Een een 56-jarige man uit Hoevelaken is hierbij ernstig gewond geraakt en werd gereanimeerd. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plekke. De bestuurder van de bestelbus is mee naar het politiebureau voor een verklaring.

 

Een traumahelikopter met aan boord het traumateam landde iets verderop. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet duidelijk. ...

GISTEREN 14|06

HOOGLAND - Maandagochtend 14 juni heeft er aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland een steekincident plaatsgevonden. Het incident vond zich in of rondom een woning plaats. De politie is met veel eenheden ter plaatsen en doet onderzoek in en rondom de woning.

 

Een traumahelikopter was opgeroepen om het slachtoffer te behandelen maar deze bleek niet nodig. De ambulance dienst ter plaatse heeft de man behandeld waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De verdachte is er mogelijk in een auto vandoor.

GISTEREN 14|06

AMERSFOORT - Zondagavond 13 juni rond 23.00 uur werd het flink onrustig aan de Kamp in Amersfoort. Meerdere personen reden met scooters, fietsen, bussen en auto's rondjes om de stier en liepen hard te toeteren en te rijden. Veel personen met oranje kleding, vlaggen en toeters keken toe en deden mee. Dit deden ze omdat Nederland 3-2 winst heeft behaald in de eerste wedstrijd die Nederland speelde voor het EK.

 

Ook op meerdere plekken in Amersfoort en Nederland werd het een tijd onrustig. Nadat mensen een paal uit de grond hadden getrokken kwam de politie toezicht houden.

...

ZONDAG 13|06

AMERSFOORT - Zondagmiddag 13 juni rond 17.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Holkerweg in Amersfoort.

 

Een bestuurder van een scooter is in botsing gekomen met een scootmobiel. Beide personen raakten gewond bij het ongeval. Na behandeling zijn de slachtoffers vervoerd naar een ziekenhuis.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend.

ZATERDAG 12|06

NEDERLAND - Op advies van het RIVM heeft de minister van VWS het Verenigd Koninkrijk, Bangladesh, Pakistan, Myanmar en Nepal aangewezen als zeer hoog risicogebied. Dit vanwege de zorgwekkende deltavariant van het coronavirus die daar rondgaat.

 

Naar aanleiding van dit besluit geldt vanaf dinsdag 15 juni 00.01 uur een quarantaineplicht voor reizigers die vanuit deze landen naar Nederland reizen. Zij moeten bij het reizen naar ons land beschikken over een juist en volledig ingevulde quarantaineverklaring. Reizigers die de quarantaineplicht niet naleven, kunnen een geldboete krijgen ...

VRIJDAG 11|06

NEDERLAND - Vanaf 30 juni kunnen evenementen onder voorwaarden, zoals het gebruik van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs, met 100% van de bezoekerscapaciteit georganiseerd worden. Ook de 1,5 meter afstand kan dan worden losgelaten tijdens het evenement. Het kabinet heeft op basis van de onderzoeksresultaten van Fieldlab Evenementen besloten om de routekaart hiervoor aan te passen. Meerdaagse evenementen met overnachting(en) zijn vanaf eind juli ook weer mogelijk. Daarbij gelden extra voorwaarden zoals tussentijds testen. Het kabinet is voornemens om de verruiming naar ...

Agenda

 

Headlines