Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:03:58 Amersfoort 96163 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-129

Ambulance 09-129

zondag 20 september 2020
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|09

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag omstreeks 16:15 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Birkstraat in Amersfoort. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet bekend.

 

Bij het ongeval is er niemand gewond geraakt. Eén voertuig kon niet meer zelfstandig verder, bergingsbedrijf Bergnet heeft deze afgesleept.

GISTEREN 19|09

TERSCHUUR - Bij een ernstig ongeluk op de A1 van Amersfoort naar Barneveld zijn zaterdag rond kwart voor twaalf meerdere personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op een weggedeelte waar veel aanrijdingen plaatsvinden.

 

Vijf auto's botsen op elkaar bij een kettingbotsing. Een kampeerbusje reed achterop de wagen van een Duitse automobilist. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt voor hulpverlening. Twee personen raakten gewond waarvan één met ernstig letsel is overgebracht naar het ziekenhuis. Een inzittende van een camperbusje is door de ambulancemedewerkers ...

1/1

VRIJDAG 18|09

AMERSFOORT - Tijdens de persconferentie van vanavond - 18 september 2020 - hebben premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge extra maatregelen aangekondigd om de toename van het aantal besmettingen door het coronavirus te beperken. De maatregelen gaan gelden voor bepaalde regio's, waaronder de veiligheidsregio Utrecht. Amersfoort valt in deze veiligheidsregio en de aangescherpte maatregelen gaan dus ook hier gelden.

 

De aangekondigde maatregelen hebben onder meer betrekking op de sluitingstijd van de horeca. Er mogen na 0.00 uur geen nieuwe bezoekers in de horeca worden ...

VRIJDAG 18|09

AMERSFOORT - Vrijdag 18 september 2020 omstreeks 19:25 uur kreeg de brandweer van Amersfoort een melding van een brand op de Saloméstraat in Amersfoort.

 

De tankautospuit van de brandweer is opgeroepen naar het incident. Bij de brand komt veel rook vrij. De tankautospuit van de brandweer is opgeroepen naar het incident. Bij aankomst sloegen de vlammen al meters hoog uit de schuur. Ook ontplofte er een gasfles welke in de schuur stond.

 

Een deel van de schuur moest worden gesloopt om de brand goed te kunnen bestrijden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

...

VRIJDAG 18|09

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 18 september rond 13.00 uur was brand ontstaan aan het dak van een woning aan de Vermeerstraat in Amersfoort.

 

De bewoner was bezig met verf af te branden toen het misging. Een buurman heeft geprobeerd met de tuinslang te blussen, maar toch moest de brandweer komen om het vuur te doven.

DONDERDAG 17|09

DEN HAAG / AMERSFOORT - De politie heeft donderdagochtend invallen gedaan in twee woningen in Den Haag en Amersfoort. Daarbij zijn een 17-jarige en 19-jarige Hagenaar en een 20-jarige Amersfoorter aangehouden. Ze worden verdacht van het op grote schaal verhandelen van gestolen inloggegevens van webwinkels.


De verdachten waren actief in een openbaar chatkanaal op chatapplicatie Telegram. Het Cybercrimeteam Rotterdam kreeg deze chatgroep in de gaten na onderzoek in een andere zaak.

 

Tijdens de invallen in de woningen zijn verschillende computers en mobiele telefoons onderzocht en ...

DONDERDAG 17|09

EEMNES - Op de Volkersweg in Eemnes vond op 16 september een ernstig verkeersongeval plaats, waarbij twee vrouwen op de fiets werden aangereden door een onbekende fietser. Beide slachtoffers zijn hard gevallen, één van hen is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De fietser reed door. De politie roept deze man op om zich te melden. Er is overigens een signalement van hem, dus wellicht herkennen mensen de doorrijder of hebben hem gezien in de omgeving.


Omstreeks 15:38 uur kreeg de politie de melding van ernstig verkeersongeval op de Volkersweg. Hier bleek dat twee ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines