Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:43:16 Amersfoort 10495 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-118

Ambulance 09-118

woensdag 29 januari 2020
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|01

AMERSFOORT - Dinsdagmorgen 28 januari heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de naar de oprit A28 in Amersfoort richting Leusden.


De inzittenden zijn nagekeken door medewerkers van de ambulancedienst. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Het ongeval zorgde voor flinke vertraging richting Leusden.

ZONDAG 26|01

AMERSFOORT - Op de kruising Van Randwijcklaan met de Gruttostraat in Amersfoort is zondagmiddag een auto op de kant beland na een botsing.

 

De twee auto's kwamen rond 14:50 uur met elkaar in botsing. Een persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising was vanwege het ongeval afgesloten.

 

Bij de aanrijding werd ook nog een bestelbus geraakt. Alle andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Twee auto's moesten afgesleept worden.

ZONDAG 26|01

AMERSFOORT - In de nacht van zaterdag op zondag is er rond 0100 uur een ongeval met een motorscooter gebeurd op de Hogeweg richting Amersfoort, ter hoogte van de Amerena.

 

De trauma heli is opgeroepen maar niet ter plaatse gekomen. Het betreft een eenzijdig ongeval. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

ZATERDAG 25|01

AMERSFOORT - Zaterdagavond omstreeks 18:30 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Chirurgijnsgilde in Amersfoort.

 

De bewoners werden door de buren ingelicht nadat zij vlammen uit de schoorsteen pijp zagen komen. De brandweer hoefde uiteindelijk niet te blussen.

 

Met behulp van een ladderwagen is de brandweer naar het dak van de woning gegaan om de schoorsteenpijp te vegen.

ZATERDAG 25|01

LEUSDEN - Vrijdagavond 24 januari rond 22.05 uur is een bestuurder met zijn bestelwagen tegen een boom gebotst aan de Langesteeg in Leusden.

 

De bestuurder is gewond geraakt en is met een ambulance voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Opgeroepen brandweer was niet nodig en werd snel afgemeld. Een berger komt het beschadigde voertuig bergen.

GISTEREN 28|01

NEDERLAND - Afgelopen nacht is de migratie van het huidige naar het nieuwe communicatienetwerk C2000 succesvol verlopen. Het netwerk is vernieuwd om een goede mobiele communicatie tussen noodhulpdiensten goed te kunnen blijven faciliteren en hun veiligheid te garanderen. De migratie is de afgelopen maanden onder regie van het ministerie van Justitie en Veiligheid zorgvuldig voorbereid door de politie, de ambulancezorg, brandweer en gebruikers van het ministerie van Defensie.


Meer dan 80.000 hulpverleners communiceren 7 dagen per week, 24 uur per dag, via C2000 met de meldkamer en met ...

ZONDAG 26|01

HOOGLAND - In de nacht van zaterdag op zondag 26 januari omstreeks 02.00 uur heeft er in Hoogland op de Lindenlaan een zware mishandeling plaatsgevonden van een fietser. De politie is op zoek naar de identiteit van de opzittenden van een scooter. Tevens is de politie op zoek naar getuigen van dit incident en mensen in de omgeving die mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden.

 

Meldt u zich bij de politie, via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 

Headlines