Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:15:49 Leusden 25846 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 09 maart 2021
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 08|03

AMERSFOORT - De politie is maandagmiddag  8 maart bij een doorzoeking van een woning aan de Leonorestraat in Amersfoort gestuit op een grote hoeveelheid harddrugs. De drugs is in beslag genomen en er wordt een onderzoek naar de herkomst van de drugs ingesteld. Eén persoon is aangehouden.

 

In de woning zijn nog dieren binnen en deze worden door de dierenambulance uit de woning gehaald en opgevangen. Bij en in de woning wordt onderzoek gedaan door recherche in witte pakken.

 

Rond 19.00 uur is een vrachtwagen naar de woning gekomen. Mogelijk werd in de woning een ...

GISTEREN 08|03

BUNSCHOTEN - Op maandag 8 maart was Youtuber Giel de Winter van het kanaal StukTV opgesloten in een bestelbus in Bunschoten. Het betrof een opname voor het nieuwe programma 'De Politieachtervolging'. Veel kinderen kwamen kijken bij de opnames. Een aantal aanwezige jongeren probeerde met Giel uit de bestelbus te bevrijden.

 

In de bestelbus zat ook een acteur die agent speelde. Met bruut geweld heeft ze de bevrijding kunnen voorkomen. Een van de jongeren heeft een pijnlijke hand er aan overgehouden. Na afloop van de opname heeft de acteur nog met de jongeren gepraat en excuses ...

GISTEREN 08|03

AMERSFOORT - Maandagmiddag 8 maart heeft op de Stichtse Rotonde in Amersfoort een ongeval plaatsgevonden. Een personen auto botste achterop een stilstaande vrachtwagen.

 

De personen auto raakte beschadigd en wordt door een berger afgesleept. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

ZONDAG 07|03

AMERSFOORT - Zondagmiddag 7 maart rond 15.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A28 in Amersfoort. Twee personenauto's waren hier in botsing gekomen. Door het ongeval is een aanhanger geschaard en open gescheurd waarna de inhoud op de weg terecht kwam.

 

De medewerkers van de ambulancedienst hebben één persoon gecontroleerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Beide voertuigen raakte beschadigd.

ZATERDAG 06|03

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag 6 maart rond 13.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Kapelweg in Amersfoort. Een automobilist wilde het parkeervak verlaten waarna deze een voorbijrijdende fietser niet zag aankomen met een botsing tot gevolg.

 

Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

GISTEREN 08|03

De bescherming tegen verkrachting, online en offline seksueel misbruik en seksuele intimidatie moet beter volgens minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Om de veiligheid van vrouwen, mannen en kinderen te vergroten wordt de wet gemoderniseerd en aangescherpt. In het wetsvoorstel seksuele misdrijven dat Grapperhaus vandaag in consultatie geeft, is iemand strafbaar wegens verkrachting als deze wist dat de ander geen seks wilde en toch heeft doorgezet. Dwang, geweld en bedreiging zijn hierbij strafverzwarende factoren, maar niet langer een vereiste voor een veroordeling. Degene die ...

WOENSDAG 03|03

AMERSFOORT - De begeleiding bij inburgering wordt in Amersfoort vanaf 1 juli 2021 verbreed. Met de nieuwe aanpak is de gemeente een van de eersten in Nederland en neemt ze een voorschot op de nieuwe wet Inburgering die naar verwachting op 1 januari 2022 in gaat.

 

De vernieuwde aanpak houdt in dat Amersfoortse inburgeraars zo snel mogelijk de Nederlandse taal leren, dit combineren met werk of studie, wegwijs worden gemaakt in onze stad en stadsgenoten ontmoeten. Vanaf het eerste moment doorlopen ze een programma waarin niet alleen aandacht is voor taal, maar ook voor andere aspecten ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines