Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:29:40 Dienstverlening Fahrenheitstraat Amersfoort 090131 Prio Middel Eenheid | Kazernealarm brand hoofdpost Brandweer...
vrijdag 14 december 2018

MAANDAG 28|11

Specifieke getuigen gezocht van dodelijk steekincident

Rond 01.15 uur werden agenten op straat bij het Oliemolenkwartier, toen zij bij de parkeerplaats bij het poppodium Fluor waren, aangesproken door een jongen en een meisje op een fiets

AMERSFOORT - Zondagochtend 27 november is een 25-jarige Amersfoorter in de vroege ochtend komen te overlijden na een steekincident. Een 51-jarige man is aangehouden.


Rond 01.20 uur vond een steekincident plaats op de Kleine Koppel. Agenten gingen erheen en troffen een 25-jarige gewonde Amersfoorter aan. Hij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, maar kwam daar te overlijden. Een 51-jarige man, ook uit Amersfoort, werd aangehouden. Aanleiding was waarschijnlijk een conflict dat eerder in een horecagelegenheid ontstond en buiten eindigde met het steekincident.

 

De politie is direct gestart met sporenonderzoek en het opnemen van getuigenverklaringen. De zaak is in onderzoek en de politie verzoekt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen via 0900-8844.

 

Update maandag 28 november
In het onderzoek naar het dodelijk steekincident is de recherche op zoek naar twee specifieke getuigen. Rond 01.15 uur werden agenten op straat bij het Oliemolenkwartier, toen zij bij de parkeerplaats bij het poppodium Fluor waren, aangesproken door een jongen en een meisje op een fiets. Zij gaven aan dat op de Kleine Koppel een vechtpartij zou zijn. Omdat agenten daarnaartoe gingen, werden de gegevens van de getuigen niet genoteerd. De recherche verzoekt de jongen en het meisje alsnog contact met hen op te nemen. Dat kan door te bellen met de recherche in Amersfoort via 0900-8844 of zich te melden op het politiebureau in Amersfoort.

 

Daarnaast roept de recherche mensen op die mogelijk foto's en/of filmpjes gemaakt van wat zich afgespeeld heeft op de Kleine Koppel, deze naar de recherche te sturen.

Locatie

Headlines