Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:42:53 Amersfoort 7049 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-139

Ambulance 09-139

zaterdag 19 januari 2019

DONDERDAG 11|01

Inloopavond 24 januari dorpshuis/sporthal/nieuwbouw Wikselaarseweg

Tijdens de inloopavond kunnen bezoekers het voorontwerp­­bestemmingsplan bekijken

VOORTHUIZEN - Voorthuizen krijgt een nieuw dorpshuis met een sporthal aan de Wikselaarseweg. Aan die weg komt ook de nieuwe school voor De Hoeksteen, een beachveld voor volleyballers en nieuwbouw van maximaal 15 woningen. De gemeente wil de plannen graag met belanghebbenden bespreken.Daarom organiseren wij een inloopavond op 24 januari.

 

In dorpshuis 't Trefpunt van 19:30 tot 21:00 uur

De inloopavond is op woensdagavond 24 januari in dorpshuis 't Trefpunt. U kunt tussen 19:30 en 21:00 uur binnenlopen en het schetsontwerp bekijken. Dit ontwerp laat zien hoe het dorpshuis, de sporthal, het beachveld, de basisschool en de woningbouw een plek krijgen in het plan. Het schetsontwerp is de basis om het plan met elkaar te bespreken en te kijken of aanpassingen gewenst zijn. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en naar uw reactie te luisteren.

 

Bestemmingsplanherziening nodig

Voor de plannen aan de Wikselaarse­weg is een bestemmingsplanherziening nodig. De eerste stap hiervoor is een voorontwerpbestemmingsplan. In het voorontwerpbestemmingsplan "Kromme Akker-Zuid" is het concept van de ruimtelijke inpassing van het dorpshuis, de sporthal, het beachveld, de basisschool en de woningbouw opgenomen. Daarnaast geeft het inzicht in de verkeersafwikkeling.

 

Inspraak

Tijdens de inloopavond kunnen bezoekers het voorontwerp­­bestemmingsplan bekijken. Ook kunnen ze vragen stellen of gelijk een inspraakreactie te geven. Na de inloopavond legt de gemeente het voorontwerpbestem­mings­plan formeel twee weken ter inzage. Ook dan kunt u nog een inspraakreactie geven.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines