Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:52:53 Leusden 5997 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

woensdag 16 januari 2019

ZATERDAG 27|01

Beschonken automobilist gaat ervandoor en verstopt zich onder auto

De verdachte droeg enkel een korte broek en een T-shirt en hij vertoonde onderkoelingsverschijnselen

ERMELO - De politie zag afgelopen nacht een voertuig rijden en wilden de bestuurder controleren. Deze voldeed niet echter niet aan het stopteken. Hij doofde zijn lichten en ging er met hoge snelheid vandoor. In een doodlopend stuk reed de verdachte zich klem. Hij stapte vervolgens uit en ging er te voet vandoor.


Met meerdere eenheden gingen agenten ter plaatse, om te helpen zoeken naar de verdachte. Onder andere een hondengeleider, twee motorrijders, twee collega's op de bike en een aantal collega's in politieauto's zochten in de directe omgeving.


Na een lange tijd zoeken, troffen wij de verdachte aan. Verstopt onder een auto. De verdachte droeg enkel een korte broek en een T-shirt en hij vertoonde onderkoelingsverschijnselen.
Wij hielden hem aan en lieten hem 'blazen' op een alcoholtester. De verdachte was onder invloed van alcohol.


Eerst even langs het ziekenhuis vanwege z'n onderkoelingsverschijnselen, maar na controle mocht hij direct mee naar het politiebureau in Harderwijk. Daar kon hij opwarmen in zijn cel en wachten tot hij in de loop van de dag gehoord gaat worden over de strafbare feiten die hij gepleegd heeft

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines