Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:28:56 Amersfoort 5757 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

woensdag 16 januari 2019

DONDERDAG 31|05

Verjaardagsfeest Nijntje op drie locaties

Op drie locaties organiseert Bibliotheek Barneveld speciaal voor peuters en kleuters een gezellig verjaardagsfeestje

BARNEVELD – Nijntje is binnenkort jarig en dat wordt natuurlijk groots gevierd. Op drie locaties organiseert Bibliotheek Barneveld speciaal voor peuters en kleuters een gezellig verjaardagsfeestje.  

 

Bibliotheek Barneveld 

Dit Nijntje festijntje is groter van opzet dan vorig jaar en is gelijk de afsluiting van een speciale spaaractie. Voorlezen, knutselen, spelletjes op de tablet en cake versieren zijn de leuke ingrediënten van woensdagochtend 20 juni a.s. Maar er is nóg meer. Zo komt gymvereniging Doves met een konijnenparcours en lopen er echte konijntjes rond. Tot slot, is de Bruna er ook deze ochtend met een heus Nijntje-winkeltje. 

 

Woensdag 20 juni 2018 van 11.00 - 12.00 uur. De entree is € 2,- per kind (ouders gratis) of je mag gratis naar binnen met een VIP-ticket.     

 

Bibliotheek Kootwijkerbroek 

Ook hier vieren we met elkaar het verjaardagsfeestje van dit lieve konijntje. De kinderen gaan fijn samen luisteren naar een mooi Nijntje-verhaaltje. Daarna lekkere cakejes versieren en opeten en tot slot een verjaardagskaart in elkaar knutselen. 

 

Woensdag 13 juni 2018 van 14.00 - 15.00 uur. De entree is gratis. 

 

Bibliotheek Voorthuizen 

In Voorthuizen viert Nijntje haar 63ste verjaardag iets later: op woensdag 27 juni a.s. van 14.00 - 15.00 uur. Ook op deze locatie mogen alle kinderen lekker komen knutselen, cakejes versieren, proeven en met elkaar naar een mooi Nijntje-verhaal luisteren. De entree is gratis.   

 

BoekStart-activiteitenprogramma

Deze feestelijke activiteit is onderdeel van het BoekStart-activiteitenprogramma en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers. 

 

Praktische informatie

Kaartjes voor locatie Barneveld zijn al te koop. Graag vooraf aanschaffen via balie of per e-mail naar: educatie@bibliotheekbarneveld.nl. Voor locatie Voorthuizen of Kootwijkerbroek aanmelden bij de balie of stuur een e-mail naar:  educatie@bibliotheekbarneveld.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines