Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:04:40 Amersfoort 6845 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

vrijdag 18 januari 2019

DINSDAG 06|11

Politie Amersfoort zoekt getuigen van overval horecagelegenheid Prinses Julianaplein

Hij had een steekwapen bij zich en bedreigde daarmee het personeel

AMERSFOORT - Aan het Prinses Julianaplein in Amersfoort is maandagavond 5 november een horecagelegenheid overvallen. De verdachte is er met een geldbedrag vandoor gegaan. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.


Iets voor 22.30 uur kwam de verdachte de zaak binnenlopen. Hij had een steekwapen bij zich en bedreigde daarmee het personeel. De man ging er snel daarna met een geldbedrag vandoor.

De politie is een onderzoek gestart. Direct na de overval is een burgernetactie gedaan. Ook zijn er bewakingsbeelden veilig gesteld. Van de verdachte is het volgende signalement bekend; Het gaat om een man van 1.65 meter lang, hij droeg een bivakmuts en een zonnebril en hij was geheel in het zwart gekleed.

 

De politie vraagt getuigen zich te melden. Mogelijk is de man gezien toen hij het pand verliet of zijn er mensen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Anoniem melden kan ook; het nummer hiervoor is 0800-7000. Online kan anoniem gemeld worden via www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines