Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:58:13 Amersfoort 67740 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-114

Ambulance 09-114

dinsdag 25 juni 2019

VRIJDAG 04|01

Politie Amersfoort is op zoek naar schutter eetcafé 't Poortje

Er is een aantal keer op het bedrijfspand geschoten

AMERSFOORT - Donderdagochtend 3 januari omstreeks half negen kreeg de politie een melding van een verdachte situatie aan de Kamp in Amersfoort. Op eetcafé 't Poortje bleek meerdere keren te zijn geschoten. Niemand raakte hierbij gewond. We doen onderzoek naar wat zich daar precies heeft afgespeeld en vragen meer getuigen zich te melden.

 

Op basis van getuigen die we inmiddels hebben kunnen spreken, vermoeden we dat het incident in de nacht van 3 januari tussen 01:30 uur en 05:30 uur moet hebben plaatsgevonden. Er is een aantal keer op het bedrijfspand geschoten. Hierbij is een ruit geraakt.

 

Uw tip!
De recherche is op zoek naar de schutter. Heeft u in de nacht van 3 januari tussen half twee en half zes iets gezien of gehoord? Heeft u misschien videobeelden gemaakt waarop te zien is dat er geschoten wordt? Of wellicht heeft u wel iemand over zijn plannen horen praten. Alles helpt.

 

Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem reageren? Geef uw tips dan door via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 

Zie ook:

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines