Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:58:13 Amersfoort 67740 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-114

Ambulance 09-114

dinsdag 25 juni 2019

MAANDAG 01|04

Drie personen proberen brand te stichten bij supermarkt op het Operaplein

De politie is op zoek naar getuigen

AMERSFOORT - In de nacht van zondag 31 maart op maandag 1 april zijn drie personen aangehouden bij een supermarkt op het Operaplein poogden brand te stichten.

 

Rond 02.00 uur kwamen er meldingen binnen van een verdachte situatie bij de supermarkt. Politieagenten werden gewezen op een vrouw die bij het pand stond waar mogelijk zou zijn ingebroken. Er werd ook een benzinelucht geroken, waarna de agenten samen met de brandweer naar gingen. In de winkel werd op de grond een brandversnellende vloeistof aangetroffen. Ook troffen ze daar twee mannen, die meteen werden aangehouden. Dit tweetal samen met de vrouw, die mogelijk op de uitkijk stond, werden overgebracht naar het politiebureau en zitten nog vast. Het gaat om een 32-jarige man uit Doorn een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 32-jarige vrouw uit Hoofddorp. De recherche heeft ook een voertuig die in beslag genomen en af laten slepen.

 

Uw tip!
Bent u getuige geweest of heeft u meer informatie over deze poging brandstichting? Of heeft u foto's of een video materiaal dat het onderzoek kan helpen? Geef dit dan door via telefoonnummer 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines