Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:43:56 Amersfoort 98141 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-126

Ambulance 09-126

zondag 15 september 2019

VRIJDAG 07|06

Justin vist opnieuw patronen uit kanaal in Amersfoort

De gemeente wil dit magneetvissen gaan verbieden

AMERSFOORT - Vorige week was hij ook al in het nieuws, de 16 jarige Justin. Hij had een granaat uit de Eemhaven in Amersfoort gevist. Donderdagavond was hij wederom aan het magneet vissen, samen met zijn vismaat Robin. Op een idyllische plekje langs de gracht aan de Zuidsingel, net naast de Kamperbinnenpoort. Hij had vanavond bv ook kunnen gaan gamen. Maar hij had meer zin het magneet vissen.

 

De gemeente wil dit magneetvissen gaan verbieden. Een passant merkt op dat ze maar niet begrijpt dat deze leuke, in veel opzichten onschuldige, bezigheid van jongeren verboden gaat worden.

 

Donderdagavond wordt er met de magneet vooral klein materiaal uit het water gevist, zoals een kettinkje, lepeltje, autolamp, zadel, stuivers, een geheimzinnig doosje,bierflesdopje, sleutels en lachgas patronen. Dat de magneten zeer krachtig zijn wordt wel duidelijk uit de enorme kracht die nodig is om de twee weer uit elkaar te halen nadat ze in het water per abuis tegen elkaar zijn gekomen. De jongens geven aan dat de magneten op het internet kunnen worden gekocht.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines