Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:01:31 Amersfoort 78992 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-142

Ambulance 09-142

vrijdag 07 augustus 2020

MAANDAG 09|09

Verdachten van woninginbraak op de Roerdompstraat na achtervolging aangehouden

De melder hoorde omstreeks 23:55 uur een alarm van een woning op de Roerdompstraat afgaan en een persoon over een schutting klimmen

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 9 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 3 pogingen.


De inbraken vonden vooral in de nachtelijke uren plaats. De meest gebruikte werkwijze was het openbreken van een raam of het ingooien van een ruit.


Vannacht zijn er 3 verdachten aangehouden naar aanleiding van een heterdaad melding van een woninginbraak op de Roerdompstraat. De melder hoorde omstreeks 23:55 uur een alarm van een woning op de Roerdompstraat afgaan en een persoon over een schutting klimmen. Deze persoon zou in het donker gekleed zijn en een muts dragen. In de directe omgeving van de inbraak zagen agenten een auto met hoge snelheid wegrijden. Na een achtervolging konden 3 verdachten worden aangehouden.


De recherche heeft de zaak in onderzoek. Mocht u getuige zijn geweest van de genoemde woninginbraak of heeft u camerabeelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines