Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:16:12 Amersfoort 81913 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

zaterdag 15 augustus 2020

ZATERDAG 25|07

Demonstratie tegen coronamaatregelen in Amersfoort

Er werd rekening gehouden met ‘enkele honderden’ actievoerders

AMERSFOORT - 'Vrij Waanzinnig Amersfoort', 'Amersfoort in verbinding' hebben samen met 'Viruswaanzin' de 'Vrijheidstocht Amersfoort Midden Nederland' georganiseerd die vandaag, zaterdag 25 juli, in Amersfoort plaatsvond.

 

"Omdat we ons zorgen maken over de gevolgen die de anderhalve meter samenleving en de spoedwet op de volksgezondheid, onze vrijheid, onze democratische rechtstaat, grondrechten en economie hebben. Behalve dat de maatregelen niet eens wetenschappelijk onderbouwd zijn, omdat besmetting via aerosolen plaatsvindt en het sterftepercentage maar 0,32 tot 1 procent blijkt te zijn, vindt de overheid het tóch nodig de maatregelen in stand te houden en zelfs in een wet welke steeds weer verlengd mag worden op te nemen. Dit terwijl de schade van de maatregelen allang vele malen groter is gebleken dan dat Corona daadwerkelijk heeft aangericht. Hier klopt een heleboel niet en dit moet stoppen!"

 

Volgens de organisatie was er veel animo. Helemaal voor een eerste Corona demonstratie in Amersfoort, ondanks het regenachtige weer bij aanvang en het feit dat onze groepen nog maar korte tijd bestaan.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines