Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:51:03 Br Container Zeldertsedreef Amersfoort 090131 Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm brand hoofdpost Brandweer...
dinsdag 26 januari 2021

WOENSDAG 23|12

Twee inwoners van Amersfoort opgepakt voor dealen van harddrugs

Bij doorzoeking van de woning trof de politie contant geld, een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen

AMERSFOORT - Op dinsdag 8 december heeft de politie twee inwoners van Amersfoort gearresteerd voor het vermoedelijk dealen van harddrugs. Beide verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek naar hun criminele activiteiten. Ook werd een vuurwapen in beslag genomen.


Rond 17.30 uur die dag zagen agenten dat er een drugstransactie plaatsvond. De auto van de verdachte werd gevolgd in de richting van de wijk Vathorst. Op de Laakboulevard kreeg de 21-jarige bestuurder een stopteken en volgde een controle van de man en zijn auto. Tijdens het onderzoek in de auto werd het vermoeden van dealen bevestigd. Onder andere troffen de agenten meerdere telefoons aan. De bestuurder werd gearresteerd en ingesloten op het politiebureau.

 

Vuurwapen met munitie
Aansluitend werd een onderzoek ingesteld in de woning van de verdachte. Bij deze doorzoeking trof de politie contant geld, een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen, verpakkingsmateriaal en een weegschaaltje aan. De aangetroffen hoeveelheid drugs betreft vermoedelijk cocaïne en heroïne. Ook stuitten de agenten op een vuurwapen en bijbehorende munitie. Het geld, de drugs, het vuurwapen met munitie en de auto werd in beslag genomen. In de woning bleek zich een tweede verdachte op te houden. Ook deze man, een 23-jarige Amersfoorter, werd gearresteerd en ingesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 

Ook interessant

Headlines