Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:15:49 Leusden 25846 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 09 maart 2021

VRIJDAG 15|01

Man die met vuurwapen bouwvakker bedreigde is aangehouden

Het gaat om een 38-jarige man uit Amersfoort

AMERSFOORT - De man die met een vuurwapen een bouwvakker bedreigde, is vorige week zondag aangehouden. Het gaat om een 38-jarige man uit Amersfoort. Hij is voorgeleid en zit nog vast.

 

Op woensdag 19 februari 2020 rijdt een Utrechtse bouwvakker met een shovel bij de flats aan de Ariaweg in Amersfoort. Rond 14.15 uur rijdt hij achteruit, maar schrikt omdat er een fietser vlak achter de shovel langs fietst. De fietser stopt en maakt een denigrerende opmerking naar de bestuurder van de shovel.

 

Om ongeveer 14.50 uur wordt een andere bouwvakker op de bouwplaats aangesproken door de fietser. De fietser is op zoek naar de bestuurder van de shovel. Wanneer hij de bestuurder heeft gevonden, spreekt hij hem agressief aan. De bestuurder duwt de fietser van zich weg, waarop de fietser zijn hand uit zijn schoudertas haalt. In zijn hand heeft hij een vuurwapen, dat hij doorlaadt en op de bouwvakker richt. Daarbij bedreigt hij hem met de dood. De bouwvakker wil de druk van de ketel halen en steekt zijn hand naar de man uit om zo respect voor hem te tonen. Dat lukt; de man accepteert de uitgestoken hand en zegt "je moet respect voor mij tonen!". Daarna loopt hij weg.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines