Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:18:49 Amersfoort 51234 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 18|03

Bestuurder (17) van snorfiets overleden bij ongeval in Zeist

Specialisten van de Verkeersongeval Analyse (VOA) doen onderzoek naar de verkeerslichtinstallatie

ZEIST - Op woensdag 17 maart vond een ernstig verkeersongeval plaats op de kruising van de Sanatoriumlaan met de Utrechtseweg in Zeist. De bestuurder van een snorfiets overleed later ten gevolge van het opgelopen letsel.


Rond 20.45 uur reed de bestuurder van een personenauto over de Sanatoriumlaan in de richting van de Utrechtseweg. Op het ernaast gelegen fietspad reed de bestuurder van de snorfiets in dezelfde richting. Ter hoogte van de met verkeerslichten geregelde kruising, sloeg de 72-jarige bestuurder van de personenauto rechtsaf. De snorfietsbestuurder wilde de kruising oversteken in de richting van de Oirschotlaan. Er volgde een aanrijding tussen beide voertuigen waarbij de snorfietsbestuurder ernstig hoofdletsel opliep. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Geboden hulp mocht echter niet meer baten, want de 17-jarige Zeister overleed kort daarna.

 

Toedracht ongeval
Op basis van het onderzoek ter plaatse lijkt het erop dat de bestuurder van de personenauto groen licht had bij het oprijden van de kruising. Specialisten van de Verkeersongeval Analyse (VOA) doen onderzoek naar de verkeerslichtinstallatie. Het onderzoek wordt behandeld door het Opsporing Team Verkeer Midden Nederland.

Foto's
1/1
Reacties
Carla van de Bovenkamp zegt: spacer
Als je afslaat moet je altijd voorrang verlenen aan rechtdoorgaand verkeer.
18-03-21 18:11
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines