Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:02:03 Amersfoort 65177 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

dinsdag 15 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 06|05

Verdachten aangehouden na drogeren jonge vrouwen in Soest

Op vrijdagavond 11 december spreken twee meisjes af met een jongen die zij online hebben leren kennen

SOEST - Twee verdachten zijn donderdagochtend 6 mei aangehouden voor betrokkenheid bij het drogeren van twee jonge vrouwen afgelopen december in Soest . Het onderzoek wordt voorgezet.


Op vrijdagavond 11 december spreken twee meisjes af met een jongen die zij online hebben leren kennen. Zij ontmoeten hem en een vriend bij bij een tankstation aan de Burgemeester Grothestraat in Soestdijk. Een van de jongens geeft ze in de auto meerdere alcoholische drankjes. Eén van de meisjes wordt op een gegeven moment beroerd en geeft over in de auto. Vervolgens raken de slachtoffers in de auto versuft en worden ze op de Dorpsstreek in Soest op straat gedumpt. Een voorbijganger treft hen rond 22.50 uur daar aan. Ze worden naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt dat zij niet alleen alcohol in hun bloed hebben, maar ook zijn gedrogeerd met GHB.

 

Aanhouding
De recherche startte een onderzoek en zette hierbij ook het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld in. Na uitgebreid rechercheonderzoek en door na de tv-uitzending, binnengekomen informatie kwamen twee verdachten in beeld. Zij werden donderdagochtend buiten heterdaad aangehouden. Beiden zitten vast voor verhoor. Vanwege het onderzoek is het op dit moment niet mogelijk om de leeftijd en woonplaats van deze verdachten te melden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines