Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:02:03 Amersfoort 65177 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

dinsdag 15 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 06|05

Gratis webinar inbraakpreventie voor de wijken Vathorst en Hooglanderveen

In 45 minuten praten we u bij over veilig hang- en sluitwerk, malafide slotenmakers, slimme sloten, digitale deurbellen, feiten en fabels over woninginbraak en nog veel meer

AMERSFOORT - De gemeente organiseert samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een gratis webinar Inbraakpreventie. Dit webinar is voor de wijken Vathorst en Hooglanderveen.

 

Meedoen en aanmelden
Het webinar is op woensdagavond 26 mei om 19:30 uur. In 45 minuten praten we u bij over veilig hang- en sluitwerk, malafide slotenmakers, slimme sloten, digitale deurbellen, feiten en fabels over woninginbraak en nog veel meer. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen aan de deskundigen van het CCV en de politie. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via: www.bekijkhetlive.nl/amersfoort/

 

Veilig Amersfoort
We willen een veilig Amersfoort voor iedereen, niet alleen op het gebied van overlast en criminaliteit, maar ook bij het terugdringen van woninginbraak. Wij hebben uw hulp daarbij hard nodig en hopen u dan ook te zien op 26 mei. Of, als u in een andere wijk woont, hopen wij u te zien bij een van de volgende webinars die wij organiseren. Meer informatie vindt u op www.amersfoort.nl/veilig. Na afloop van het webinar krijgt u een code voor een gratis woningscan door twee PKVW-gecertificeerde bedrijven uit Amersfoort.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines