Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:02:03 Amersfoort 65177 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

dinsdag 15 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 09|06

Politie zoekt getuigen ernstig ongeval op de A28 bij Amersfoort

Bij het ongeval raakte de 73-jarge bijrijdster die in die personenauto zat zwaargewond

AMERSFOORT - De politie onderzoekt een ongeval op de A28 nabij Amersfoort waarbij dinsdag 8 juni een 73-jarige inzettende van een personenauto zwaargewond raakte. Daarbij is de politie op zoek naar getuigen van het tragische ongeval.

Omstreeks 08.00 uur ontstond bij het invoegen op de A28 (rechts) oprit Leusden – afrit Amersfoort. waarbij de 36-jarige bestuurster van een rode personenauto die op de snelweg reed moest afremmen. Een achter haar rijdende vrachtauto, bestuurd door een 57-jarige bestuurder uit Weert die net van rijstrook verwisselde, was daar niet op bedacht en botste achterop de rode personenauto. Bij het ongeval raakte de 73-jarge bijrijdster die in die personenauto zat zwaargewond. Zij werd naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen. Uit een eerste onderzoek bleek dat de bestuurster van de rode personenauto vermoedelijk moest afremmen doordat enkele personenauto's invoegden, hetgeen voor enige verkeersstagnatie en verwarring zorgde.

 

De inzittenden van deze personenauto's zijn niet bekend geworden. De politie komt graag met hen in contact. Ook andere getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren worden verzocht te bellen met de verkeerspolitie van de regio Utrecht.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines