Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:27:20 Amersfoort 139353 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-149 (RAVU) Utrecht
maandag 17 december 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 17|12

HOOGLAND - Maandagavond 17 december heeft een kettingbotsing plaats gevonden op de Bunschoterstraat (N199) bij Hoogland.

 

Rond het avond uur ging het mis tussen de Maatweg en de Zevenhuizerstraat/Coelhorsterweg, vlakbij het TINQ tankstation. De drie auto's reden op de linker rijstrook in de richting van Bunschoten en botsten door een nog onbekende oorzaak op elkaar.

 

De politie heeft de betreffende rijstrook afgesloten en helpt de betrokken bij het invullen van de schade formulieren. Een berger is ter plaatse om de voertuigen die niet meer op eigen kracht verder kunnen af ...

VANDAAG 17|12

EDE - Op het fietspad van de Dr. W. Dreeslaan ter hoogte van het ziekenhuis in Ede heeft maandag 17 december een aanrijding tussen een brommer en een fietser plaatsgevonden. Daarbij is één persoon gewond geraakt.

 

Het slachtoffer wordt door het ambulancepersoneel behandeld.

VANDAAG 17|12

BARNEVELD - Maandagmiddag zijn op de Scherpenzeelseweg in Barneveld een scooterrijder en een fietser met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.10 uur.

 

De scooterrijder raakte hierbij gewond en is na behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere controle. De scooter raakte bij de aanrijding flink beschadigd.

1/1

VANDAAG 17|12

AMERSFOORT - Een 33-jarige man uit Amersfoort is maandagmiddag rond 12.15 uur aangehouden nadat hij verschillende passanten had geslagen. Aan de Van Randwijcklaan kon de politie hem inrekenen.


De politie kreeg aan het eind van de ochtend verschillende meldingen over een agressieve man die voorbijgangers zou lastig vallen in Amersfoort. Daarbij zouden mensen op straat zijn vastgegrepen. Ook zou de man passanten hebben geslagen. Agenten konden hem op de Van Randwijcklaan aanhouden. Vermoedelijk was hij onder invloed van verdovende middelen.

VANDAAG 17|12

GARDEREN - De eerste werkzaamheden voor het nieuwe dorpshuis en de sportzaal in Garderen gaan starten: vanaf 17 december zijn de eerste werkzaamheden zichtbaar. De verwachting is dat in het najaar van 2019 het nieuwe dorpshuis met de sportzaal kunnen worden opgeleverd.


Om de bouw mogelijk te maken ondertekenden de gemeente Barneveld en bouwbedrijf Van de Kolk BV uit Garderen vorige week de overeenkomst hiervoor.

1/1

VANDAAG 17|12

HILVERSUM - Zondagochtend 16 december rond 3.00 uur, is een 25-jarige Hilversummer door een onbekende op de Schapenkamp mishandeld. Daarbij werd zijn neus op meerdere plekken gebroken. De politie is op zoek naar getuigen.

 

De Hilversummer was uit geweest en liep via de Schapenkamp naar huis. Bij de stoplichten ter hoogte van het St. Aloysius College, hoorde hij iemand zijn naam roepen. Toen hij zich omdraaide werd hij meerdere malen vol op zijn oog en neus geslagen en kwam ten val. Zijn belager verdween spoorloos.. In het ziekenhuis bleek dat de neus van de man op meerdere ...

1/1

VANDAAG 17|12

EDE - De recherche in Ede doet op dit moment onderzoek naar een verdachte die zich uitgeeft als verhuurder van een woning. Deze "schijn" verhuurder, wie niet daadwerkelijke de eigenaar van de woning is, probeert een woning gelegen aan de Rijnhof 1 in Ede te verhuren.

 

Aangezien de verdachte vast zit, wil onze recherche graag zo snel mogelijk in contact komen met diegene die ook door deze verdachte gedupeerd is. U kunt telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844.

VANDAAG 17|12

EDE - Heb je je ook voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te gaan sporten en lijkt hardlopen je leuk? Vind je het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is de beginnerscursus hardlopen van Runnersworld Ede en Climax misschien iets voor jou.

 

Samen met "medebeginners" ga je zes weken lang op zaterdagochtend (9.00 uur) en/of dinsdagavond (19.30 uur) hardlopen. Je komt op mooie plekjes in de omgeving en je traint onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te ...

VANDAAG 17|12

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 11 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 4 pogingen. De meeste inbraken zijn gepleegd in Vathorst/Hooglanderveen en Zielhorst.

De inbraken werden voornamelijk gepleegd door middel van het openbreken van een raam of deur met behulp van een breekijzer of schroevendraaier. In Vathorst/Hooglanderveen zijn 2 inbraken gepleegd d.m.v. cilindertrekken. De meeste inbraken zijn tussen 18:30 en 23:00 uur gepleegd.


Op zaterdag 15 december is er vermoedelijk in de avonduren ingebroken in een woning aan de Triangelstraat. Een week geleden op zaterdag 8 ...

Meer artikelen