Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:02:15 Leusden 35036 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-112

Ambulance 09-112

dinsdag 07 april 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 06|04

EDE - De politie is maandagavond groots uitgerukt na een melding van een schietpartij aan de Kelvinstraat in Ede. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

 

Diverse politieauto's zijn ter plaatse. Volgens getuigen zou een man door de politie uit een bestelbus zijn gehaald en aangehouden.

1/1

GISTEREN 06|04

APELDOORN - Een kindje is maandag aan het einde van de middag tijdens het oversteken aangereden door een auto en raakte gewond. Het ongeval gebeurde op een fietsoversteekplaats op de Gildenlaan ter hoogte van winkelcentrum de Eglantier.

 

Het meisje fietste samen met haar ouders en zusje en wilde de weg oversteken, het slachtoffertje stak iets eerder over en werd geraakt door een auto. Het meisje kwam hard ten val en liep onder andere een forse hoofdwond op.

 

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het meisje is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. De ...

GISTEREN 06|04

BARNEVELD - Op het fietspad langs de Valkseweg in Barneveld is maandagmorgen rond 06:00 uur een ongeval gebeurd. Een voetgangster werd in het donker aangereden door een scooterrijder.

 

Beiden raakte gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw die een hond aan het uitlaten was in het donker raakte flink gewond. De hond bleef ongedeerd. De scooter is door de politie voor onderzoek in beslag genomen

ZONDAG 05|04

HILVERSUM - Op zondagavond 5 april heeft er even na 20:00 uur een steekpartij plaatsgevonden op de Erfgooiersstraat in Hilversum.

 

De politie kwam in kogelwerende vesten ter plaatse. Al snel na de melding van een ruzie in of bij een woning hielden agenten een verdachte aan. Die man bleek ook gewond te zijn geraakt bij het steekincident. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

 

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het steekincident.

1/1

ZONDAG 05|04

SCHERPENZEEL - Zondag 5 april zijn op de kolfschoterdijk in Scherpenzeel twee lammetjes aangetroffen. De dierenambulance Woudenberg heeft de lammetjes opgevangen en is nu op zoek naar de eigenaar. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 06-54 928 928.

 

Ze zijn niet op zoek naar een opvang. Voor de lammetjes wordt goed gezorgd.

ZONDAG 05|04

VOORTHUIZEN - Zondagmiddag 5 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Baron van Nagellstraat in Voorthuizen. Omstreeks 16.30 uur is een motorrijder achterop een personenauto gebotst en raakte hierbij gewond.

 

De motorrijder wordt in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel. De exacte oorzaak van de aanrijding is onbekend.

ZONDAG 05|04

NIJKERK - Zondagmiddag 5 april rond 15.45 uur zijn twee jerrycans met mogelijk drugsafval aangetroffen aan het Nekkeveld in Nijkerk.

 

De politie vond de twee jerrycans en heeft de brandweer ingeschakeld om metingen te verrichten.

ZATERDAG 04|04

De wereld om ons heen is zo onwerkelijk, onzeker en onrustig. Scholen dicht, afstand houden verplicht. Niet naar je werk en een gesloten kerk. Geen sportwedstrijd, je avondje uit afgezegd en zelfs bezoekers thuis ontvangen is er niet meer bij. Hoe houden we de kinderen bij de (thuis)les? Hoe weten de mantelzorgers het vol te houden nu er bijvoorbeeld geen dagbesteding meer is voor een huisgenoot? Hoe ga je om met angst en verdriet als dat besmettelijke virus jou of dierbaren treft? En als je langduriger met z'n allen thuis zit kan dat stress, spanning of geruzie teweegbrengen. We raken zomaar ...

VRIJDAG 03|04

SCHERPENZEEL - Een inwoner van Scherpenzeel is woensdag 1 april in zijn woonplaats overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Dit is het eerste overlijden na besmetting door het coronavirus in de gemeente Scherpenzeel. Burgemeester Harry de Vries: "Mijn medeleven gaat uit naar familie en nabestaanden."

 

De overledene is positief getest op het coronavirus. In verband met de privacy van de overledene en de familie geeft de gemeente verder geen persoonlijke informatie.

 

De Vries leeft mee met de nabestaanden en indirect met alle inwoners. "Ik realiseer mij heel goed ...

Meer artikelen