Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:35:02 Amersfoort 78077 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-111

Ambulance 09-111

dinsdag 23 juli 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|07

BARNEVELD - Bij een bedrijf aan de Harselaarseweg in Barneveld is maandagmiddag een flinke hoeveelheid zoutzuur vrijgekomen. Dat meldt de brandweer.


Het lek ontstond iets na 16.00 uur doordat een afsluiter van een tank kapot ging. Het zoutzuur kwam deels ook op de openbare weg terecht. De gealarmeerde brandweer kwam met chemische pakken poolshoogte nemen.

 

Uiteindelijk was de situatie onder controle. Een gespecialiseerd bedrijf komt het zoutzuur opruimen.

GISTEREN 22|07

NIJKERK - Op de Berencamperweg in Nijkerk heeft maandagmiddag omstreeks 16.40 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere auto's. Hulpdiensten rukten massaal uit.

 

De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De brandweer is ter plaatse omdat er een persoon bekneld zat. Deze is inmiddels door de brandweer uit zijn benarde positie verwijderd. Er zijn drie ambulances ter plaatse. Hoeveel gewonden er zijn gevallen en over de aard van hun verwondingen is niets bekend. Een opgeroepen traumahelikopter is inmiddels gecanceld.

 

De ...

GISTEREN 22|07

APELDOORN - Een fietser is maandagochtend gewond geraakt na een val op het fietspad langs het Asselsepad tussen Apeldoorn en Hoog Soeren. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 
 
Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 11.30 uur. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen omdat de situatie aanvankelijk ernstig leek. Bij aankomst van de ambulance en politie bleek het gelukkig mee te vallen. De man was met zijn fiets, een E Bike, door nog onbekende oorzaak gevallen. Omstanders vonden het slachtoffer en schakelde de hulpdiensten in. Het
...

GISTEREN 22|07

ZWARTEBROEK - Op de Zelderseweg tussen Barneveld en Nijkerk is maandagmiddag een ongeval gebeurd. Dat gebeurde rond 14:30 uur ter hoogte van Zwartebroek nabij de kruising met de Diepenrustweg.

 

Naast de ambulance en de politie werd ook de brandweer van Zwartebroek opgeroepen. Door het ongeval is de weg dicht. Een auto kwam in de sloot. Een persoon raakte gewond. Het slachtoffer zat niet bekneld hij kon zelf uitstappen. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders was de man met de Poolse auto onder invloed van alcohol. De man zou over de kop zijn geslagen met zijn ...

1/1

GISTEREN 22|07

BARNEVELD - Gezien de verwachte extreme hitte voor aanstaande donderdag, stopt de Oud Veluwse markt om 14.00 uur. Het erfhuis zal worden verzet naar volgende week donderdag 1 augustus.


De middag optocht zal komen te vervallen.

 

GISTEREN 22|07

BUNSCHOTEN - In de nacht van zondag op maandag 22 juli rond 4:33 uur heeft er een forse autobrand plaats gevonden op de Broerswetering in Bunschoten.

 

De brandweer was snel aanwezig maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. Door de omvang van de brand was er kans op overslag naar de woning. De brandweer had moeite met de waterwinning. Dit heeft alleen weinig gevolgen gehad bij het blussen van de brand.

 

Veel mensen uit de buurt waren wakker geworden door de brand. Ze hadden harde knallen gehoord. Mogelijk waren dat de autobanden. Het is niet bekend of er sprake is ...

GISTEREN 22|07

WEKEROM - De brandweer heeft zondagavond een vrachtwagen aangetroffen waar goederen voor het produceren van drugs zijn gevonden. De truck wordt weggesleept naar een geheime locatie om verder te onderzoeken.


De vrachtwagen stond al enige tijd aan de Oud Willinkhuizerweg geparkeerd, van de vrachtwagen komt een vreemde lucht.

 

De politie ter plaatse meldt dat het om een serieuze vangst gaat.

DONDERDAG 18|07

AMERSFOORT - Donderdagochtend 18 juli omstreeks 09:00 uur heeft er naar aanleiding van een verkeersconflict een mishandeling plaatsgevonden op het Enkeerdpad in Amersfoort.

 

De politie roept getuigen op contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

WOENSDAG 17|07

PUTTEN - Maandag 15 juli is er weer gecontroleerd op snelheid op de Garderenseweg in Putten. Daarbij werden 2277 auto's gecontroleerd, waarvan er 1856 automobilisten niet harder dan 60 km per uur reden.

 

De overige 421 reden te hard, waarbij de hoogst gemeten snelheid 101 km per uur was.

Meer artikelen