Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:16:14 Amersfoort 53669 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-111

Ambulance 09-111

zondag 19 mei 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|05

VOORTHUIZEN - Op de A1 bij Voorthuizen is zondagmorgen een gewonde gevallen. Rond 10:00 uur botste een man achterop een Poolse bestuurder. De man in de Audi raakte gewond. De schade aan beide auto’s is aanzienlijk. De Poolse bestuurder reed om onduidelijke redenen door na het  ongeval maar strande 500 meter verderop.

GISTEREN 18|05

ZEEWOLDE - De hulpdiensten zijn zaterdagavond 18 mei omstreeks half negen gealarmeerd voor een woningbrand aan het Noordereiland in Zeewolde.

 

In een appartement op de bovenste verdieping van een complex woedde een kleine brand. De brandweerlieden van Zeewolde blusten het brandje, een hoogwerker uit Almere inspecteerde het dak van het appartement. Ook werd de woning geventileerd met behulp van een grote ventilator. Wat er precies brandde of hoe dit kon ontstaan is nog onbekend.

GISTEREN 18|05

APELDOORN - Zaterdag 18 mei streden 24 ploegen van jeugdkorpsen uit het hele land in Apeldoorn om de felbegeerde plaatsen in de halve finale op 22 juni in Wageningen.


Zowel Aspiranten hoge druk als Aspiranten lage druk lieten deze dag zien wat zij de afgelopen jaren geleerd hebben bij de jeugdbrandweer.

 

Deelnemende ploegen Aspiranten lage druk waren Veenendaal, Zeewolde, Neder-Betuwe, Dalfsen, Huizen, Breukelen, Enkhuizen, IJsselstijn, Coevorden, Zaanstad, Rijsenhout en Franeker. De eerste 3 plaatsen zich voor de halve finale op 22 juni in ...

GISTEREN 18|05

APELDOORN – Ambulanceorganisatie Witte Kruis organiseerde op zaterdag 18 mei een open dag op hun ambulancepost aan Saba 4 in Apeldoorn. Het was een dag vol spannende demonstraties en leuke activiteiten voor jong en oud.

 

Naast de eigen ambulances waren er op deze dag ook ketenpartners aanwezig. De brandweer, het Rode Kruis, de wensambulance, de meldkamer en nog een aantal belangrijke partners. Er waren demonstraties en een tentoonstelling van de materialen die worden gebruikt in de ambulance. Je kon je laten schminken, kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, er is een ...

GISTEREN 18|05

TERSCHUUR - Op de A1 bij Terschuur is zaterdagmiddag een aanrijding gebeurd tussen vier personenauto's. Er waren tijdelijk twee rijstroken dicht, waardoor een fikse file ontstond. Weggebruikers moesten rekening houden met acht kilometer file en bijna anderhalf uur vertraging. Verschillende personen zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

 

Kort na 15.00 uur werd de weg weer vrijgegeven en loste de file snel op.

GISTEREN 18|05

STROE - Op de spoorwegovergang aan de Wolweg in Stroe is zaterdag 18 mei de bestuurder van een snorfiets gewond geraakt bij een ongeval.

 

De snorfietser kwam door onbekende oorzaak ten val, en liep een behoorlijke hoofdwond op. Vanwege het ongeval werd een traumahelikopter opgeroepen.

 

Bij het ongeval is geen trein betrokken.

GISTEREN 18|05

LUNTEREN - Op de Lage Valkseweg in Lunteren is een behoorlijk stuk bossage uitgebrand. De brand ontstond rond 12:45 uur en werd door automobilisten ontdekt vanaf de Westenengseweg.

 

De brandweer rukte uit met twee voertuigen en had het vuur snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

VRIJDAG 17|05

GARDEREN - De bouw van het nieuwe dorpshuis aan de Koningsweg in Garderen is begonnen. Het nieuwe dorpshuis is dadelijk een plek in Garderen waar van alles gebeurt. De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Garderen roepen alle inwoners van Garderen op om mee te denken over de naam van het nieuwe dorpshuis.

 

Stuur naam in voor 6 juni

U kunt als inwoner van Garderen een voorstel indienen voor de naam voor het nieuwe dorpshuis. Doe dit voor 6 juni 2019. Stuur hiervoor een e-mail naar communicatie@barneveld.nl. Noem hierbij het naamvoorstel en uw adresgegevens en ...

WOENSDAG 15|05

SCHERPENZEEL - Op 14 mei 2019 is er een woninginbraak gepleegd op het Ben Goerionplein in Scherpenzeel tussen 02.00 en 05.00 uur. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk ...

Meer artikelen