Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:02:03 Amersfoort 65177 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

dinsdag 15 juni 2021


TOP NIEUWS

GISTEREN 14|06

HARDERWIJK - Maandagavond 14 juni rond 21.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verkeersweg in Harderwijk. Twee bestelwagens kwamen door onbekende reden met elkaar in botsing.

 

Door het ongeval is een persoon gewond geraakt, het slachtoffer is behandeld in de ambulance. Ook kwam de brandweer kort naar het incident om de bestelbussen te checken op vloeistoflekkages en op eventuele beknellingen.

 

De politie heeft de straat tijdelijk afgesloten en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

GISTEREN 14|06

WAGENINGEN - Maandagavond 14 juni rond 20.30 uur heeft een incident in een woning plaatsgevonden aan De Hoef in Wageningen. Wat exact in de woning heeft afgespeeld, is niet bekend.

 

Een trauma-arts die door middel van een traumahelikopter ter plaatse kwam heeft het ambulancepersoneel geassisteerd. Door het incident is een persoon zwaargewond geraakt, hij is behandeld door het ambulancepersoneel en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het incident trok veel bekijks van omwonenden.

GISTEREN 14|06

VEENENDAAL - Maandagavond 14 juni is er rond 18:35 uur brand uitgebroken in de struiken aan De Palmen Grift in Veenendaal.

 

De brandweer wist de brandende struiken snel te blussen. Hoe de brand is kunnen ontstaan is nog onbekend.

GISTEREN 14|06

WEKEROM - Op de Edeseweg in Wekerom zijn maandagavond drie auto's achterop elkaar gebotst. Ter hoogte van de Kerkweg botste een BMW achterop een witte Peugeot welke weer op een blauwe Renault knalde. Aan de schade te zien moet de impact hard geweest zijn.

 

De inzittenden werden door verpleegkundigen van een ambulance onderzocht. Een persoon raakte licht gewond. De politie neemt het ongeval in onderzoek.

GISTEREN 14|06

AMERSFOORT - Maandagmiddag 14 juni omstreeks 16.20 uur heeft een botsing plaatsgevonden op de kruising Utrechtseweg met de Stichtse Rotonde in Amersfoort. Twee auto's zijn op de kruising met elkaar in botsing gekomen. De voertuigen zit behoorlijk in de kreukels een derde had lichte schade.

 

De inzittenden zijn door een ambulancebroeder gecontroleerd op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de twee auto's geborgen de andere betrokken auto kon zijn weg vervolgen.

GISTEREN 14|06

AMERSFOORT - Maandagmorgen 14 juni rond 7.55 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort. Een veegwagen is in botsing gekomen met een bestelbus. Een een 56-jarige man uit Hoevelaken is hierbij ernstig gewond geraakt en werd gereanimeerd. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plekke. De bestuurder van de bestelbus is mee naar het politiebureau voor een verklaring.

 

Een traumahelikopter met aan boord het traumateam landde iets verderop. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet duidelijk. ...

GISTEREN 14|06

HOOGLAND - Maandagochtend 14 juni heeft er aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland een steekincident plaatsgevonden. Het incident vond zich in of rondom een woning plaats. De politie is met veel eenheden ter plaatsen en doet onderzoek in en rondom de woning.

 

Een traumahelikopter was opgeroepen om het slachtoffer te behandelen maar deze bleek niet nodig. De ambulance dienst ter plaatse heeft de man behandeld waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De verdachte is er mogelijk in een auto vandoor.

VRIJDAG 11|06

BARNEVELD - Het college van Barneveld wil een uitvoeringskrediet beschikbaar stellen voor de verplaatsing van Flying Bikes en Tour de Force. Een uitvoeringskrediet is het bedrag dat nodig is voor (de uitvoering van) een project. In december 2020 (n.a.v. de unaniem aanvaarde raadsmotie van 8 juli 2020) heeft de gemeenteraad al een voorbereidingskrediet van 250.000 euro beschikbaar gesteld voor de planvorming voor de huidige en nieuwe locatie van de fietscrossbaan. Op 7 juli besluit de gemeenteraad over het vaststellen van dit uitvoeringskrediet. Als de raad instemt met het voorstel komt ...

VRIJDAG 11|06

BARNEVELD - De gemeente Barneveld zou de komende periode – tot 2040 – kunnen groeien tot 80.000 à 85.000 inwoners. Nieuwe woningen worden niet alleen in de grootste kernen Barneveld en Voorthuizen gerealiseerd, maar juist ook in de andere dorpen van onze gemeente; dit draagt bij aan de leefbaarheid in deze kleinere kernen. Dat stelt het college voor aan de gemeenteraad in de zogenoemde Hoofdlijnennotitie Koers Barneveld 2040 die de basis vormt voor de Omgevingsvisie Barneveld die de tweede helft van dit jaar wordt opgesteld.

 

Het college en de gemeenteraad hebben de afgelopen ...

Meer artikelen