Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:03:58 Amersfoort 96163 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-129

Ambulance 09-129

zondag 20 september 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|09

NIJKERK - In de nacht van zaterdag op zondag 20 september, rond 0.50 uur, is een vrouw gewond geraakt nadat ze van een dam viel aan de Keizersmantel in Nijkerk.

 

De dam is een smalle verbinding tussen de wijk Corlaer en de wijk Terrassen welke door veel mensen als brug wordt gebruikt. Het ambulancepersoneel schakelde de brandweer in om de vrouw richting de ambulance te tillen.

 

De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

VANDAAG 20|09

WAGENINGEN -Bij een studenten complex aan de Haarweg in Wageningen is zaterdagavond 19 september een bankstel in brand gevlogen.

 

Diverse studenten stonden er bij te kijken, maar niemand had een idee hoe de brand was ontstaan.  De brandweer heeft de brand geblust. 

GISTEREN 19|09

LUNTEREN - Zaterdagmiddag 19 september rond 17.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Hessenweg in Lunteren.

 

Een 65-jarige man reed met zijn paardenkoets, met twee pony's aangespannen, op een heuvel door het bos toen het misging. Hij sloeg door nog onbekende reden met de koets over de kop. De man is hierbij gewond geraakt.

 

De pony's zijn er na het ongeval met koets vandoor gegaan. Beide dieren konden met hulp van de brandweer uiteindelijk gevangen worden.

GISTEREN 19|09

RENSWOUDE - Op de Barneveldsestraat in Renswoude is zaterdagmiddag een automobilist tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde rond half 6. De bestuurder raakte gewond en is door het ambulancepersoneel onderzocht. De Barneveldsestraat is afgesloten.

 

De bestuurder heeft suikerziekte en is tijdens het rijden onwel geworden.

GISTEREN 19|09

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag omstreeks 16:15 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Birkstraat in Amersfoort. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet bekend.

 

Bij het ongeval is er niemand gewond geraakt. Eén voertuig kon niet meer zelfstandig verder, bergingsbedrijf Bergnet heeft deze afgesleept.

GISTEREN 19|09

SCHERPENZEEL - Koken blijft voor mannen toch een slaapverwekkende bezigheid. Zaterdagmiddag is een man in Scherpenzeel in slaap gevallen terwijl hij aan het koken was.

 

Buurtbewoners hoorde het brandalarm afgaan en kregen de man in eerste instantie niet wakker, waarop de brandweer en een ambulance gealarmeerd werden. In tweede instantie lukte het wel om de man wakker te maken en stond hij al buiten toen de brandweer aankwam. De brandweer heeft nog een nacontrole uitgevoerd. De bewoner is gecontroleerd door medewerkers van de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na ...

GISTEREN 19|09

NIJKERK - Zaterdag 19 september heeft een inbraak plaatsgevonden bij een gezondheidscentrum aan de Oranjelaan in Nijkerk.

 

Bij de inbraak is een ruit gesneuveld. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekend. De politie doet onderzoek.

VRIJDAG 18|09

UGCHELEN - In de nacht van donderdag op vrijdag 18 september werd na een achtervolging een inbreker aangehouden in Ugchelen.

 

Bij het natrekken van de personalia bleek de man internationaal gesignaleerd te staan. Tevens had hij nog een gevangenisstraf van 117 dagen open staan.

VRIJDAG 18|09

EDE - De vrouw van 55 uit Ede die sinds donderdag werd vermist, is terecht. Mevrouw is in redelijke gezondheid aangetroffen in haar woonplaats. Een omstander alarmeerde agenten.

 

De vrouw was sinds donderdagmorgen onvindbaar. Omdat de politie sprak van een 'urgente vermissing' werd een grote zoekactie naar haar gestart. Daarbij waren onder meer speurhonden, een team veteranen van het leger dat gespecialiseerd is in het zoeken van vermiste personen, en een politiehelikopter betrokken.

Meer artikelen