Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 november 2014, 13:20

Amersfoorter breekt arm na opmerking wildplassen

AMERSFOORT – In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 november werd in het centrum van Amersfoort een man mishandeld nadat hij een andere man aansprak toen deze aan het wildplassen was.

 

Een 45-jarige man uit Amersfoort liep rond 04.00 uur vanuit van de Hof naar huis toen hij een man in het straatje Vijver tegen een gevel zag urineren. Hij sprak de man aan op zijn gedrag, waarop hij een duw kreeg en op de grond viel. Toen hij opstond zag hij de man nogmaals op hem afkomen, maar twee vrouwen, die de man vergezelden, kwamen ertussen en het slachtoffer kon uiteindelijk weglopen. Hij is naar het ziekenhuis gegaan, waar bleek dat hij zijn arm had gebroken. De politie onderzoekt de zaak.

 

Signalement

De verdachte is ongeveer 1,90 m lang, heeft een slank postuur en is rond de 20 jaar oud. Hij heeft kort blond stekeltjes haar. Hij droeg een spijkerbroek en een wit shirt. Verder viel op dat hij een pokdalige huid had.

 

Iets gezien?

Hebt u informatie die kan leiden tot het vinden van deze man, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons