Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 november 2014, 13:24

Viertal in auto met inbrekerswerktuigen, opium en vals geld

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMERSFOORT – Donderdagavond 13 november heeft de politie vier personen aangehouden aan de Heiligenbergerweg. Ze hadden inbrekerswerktuigen, opium en vals geld bij zich.

 

Surveillerende agenten werden rond 20.35 uur aangesproken aan de Zwaanstraat, omdat een auto met vier inzittenden was opgemerkt, die daar niet thuishoorde. Agenten zagen het voertuig rijden aan de Heiligenbergweg, waar ze de inzittenden controleerden. Bij de controle bleek dat de bestuurder, een 21-jarige man uit Baarn, drugs en vals geld bij zich had. Toen de bestuurder werd aangehouden, ging een van de inzittenden er te voet vandoor. Ook hij (19 jaar uit Baarn) kon later aangehouden worden, nadat bleek dat in de auto ook inbrekerswerktuigen werden aangetroffen. De twee andere inzittenden, 16 en 19 jaar uit Baarn, zijn ook aangehouden. Zij kregen een boete en mochten toen weer gaan. Naar de andere twee mannen doet de politie verder onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.