Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 november 2014, 17:10

Uitslaande brand bij transportbedrijf Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

RENSWOUDE – In een pand aan De Hooge Hoek in Renswoude woedt vanaf 16.45 uur een uitslaande brand.

 

Het vuur ontstond door nog onbekende oorzaak in een werkplaats. Inmiddels staat volgens een woordvoerder van de brandweer het hele pand in brand. De brandweer van Woudenberg, Veenendaal, Scherpenzeel en Ederveen is opgeroepen om het vuur te blussen. De omgeving van De Hooge Hoek is afgesloten vanwege ontploffingsgevaar. Politie houdt het publiek op afstand omdat er wellicht giftige dampen vrijkomen.

 

Het zou gaan om het bedrijf Hazeleger Transporten Bv. Bij de meeste mensen bekend als ‘Chickliner’. Het transportbedrijf brengt eendagskuikens en eieren op hun bestemming door heel Europa.

 

Om 18:20 uur werd gemeld dat de brand onder controle was. Het nablussen zal nog enige uren duren. Er zijn geen slachtoffers.

 

Video: Luke Beens

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.