Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 november 2014, 18:49

Twee gewonden bij ernstig ongeval Leusden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

LEUSDEN – In het buitengebied van Leusden heeft zaterdagmiddag rond 16:00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Moorsterweg.

 

Een deelnemer van de georganiseerde oldtimer-rit ‘Nacht om de Lange Jan’ was tussen de Postweg en de Kolfschoterdijk in een bocht van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De navigator kon al snel naar het ziekenhuis vervoerd worden. De bestuurster zat behoorlijk bekneld en de brandweer van Achterveld en ambulancedienst hadden bijna een uur nodig om het slachtoffer te bevrijden waarna ze onder politie begeleiding naar het ziekenhuis toe te brengen. De auto raakte zwaar beschadigd.

 

Het is niet bekend of de rally na het ongeval is stilgelegd wel is er een alternatieve route gemaakt. Volgens enkele buurtbewoners was het voertuig met hoge snelheid uit de bocht gevlogen, de verkeers specialisten van de politie zullen dit onderzoeken.

 

De komst van de ter plaatse gekomen brandweer van Leusden bleek niet meer nodig te zijn net als de inzet van de opgeroepen traumahelikopter.

 

Video: Luke Beens

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.