Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 november 2014, 10:42

Man opgepakt met gestolen spullen in karretje achter fiets

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMERSFOORT – In de nacht van zondag 16 op maandag 17 november hielden agenten een man aan die een hoeveelheid softdrugs bij zich had en goederen afkomstig uit een woning waar was ingebroken.

 

Rond 02.30 uur zagen surveillerende agenten een man op de Amsterdamseweg fietsen met een karretje achter zijn fiets. Ze hielden de man staande en controleerden hem. Met zijn toestemming mochten de agenten in het karretje kijken. Daar bleek een hoeveelheid hennep in te zitten, een hoeveelheid geld en sieraden. De verdachte, een 32-jarige man uit Amersfoort, werd aangehouden. Hij bleek een aantal passen bij zich te hebben. Eén van de passen was van een eigenaar van een woning aan de Hogeweg waar afgelopen weekend was ingebroken. Een nader onderzoek is ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.