Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 november 2014, 16:13

Man mishandeld na opmerking over wildplassen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMERSFOORT – In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 november werd in het centrum van Amersfoort een man mishandeld nadat hij een andere man aansprak toen deze aan het wildplassen was. De politie zoekt getuigen.

 

Twee vrouwen

Een 45-jarige man uit Amersfoort liep rond 4.00 uur vanaf de Hof naar huis toen hij een man in het straatje Vijver tegen een gevel zag urineren. Hij sprak de man aan op zijn gedrag, waarop hij een duw kreeg en op de grond viel. Toen hij opstond zag hij de man nogmaals op hem afkomen, maar twee vrouwen, die de man vergezelden, kwamen ertussen en het slachtoffer kon uiteindelijk weglopen. Hij is naar het ziekenhuis gegaan, waar bleek dat hij zijn arm had gebroken. De politie onderzoekt de zaak.

 

Signalementen

  • De dader is een blanke man,
  • ongeveer 1,90 m lang,
  • heeft een slank postuur en is rond de 20 jaar oud.
  • Hij heeft kort blond stekeltjes haar.
  • Hij droeg een spijkerbroek en alleen een wit shirt. Dat was opvallend gelet op de temperatuur midden in de nacht. Verder viel op dat hij een pokdalige huid had.
  • De dader was in het bijzijn van twee blanke vrouwen van rond de 17 a 18 jaar oud. Beiden hebben een slank postuur en zijn tussen de 1.65 en 1.70 m lengte. Beide vrouwen hebben lang, krullend haar. Een van hen heeft donkerkleurig haar, de andere is blond.

 

Iets gezien?

Heeft u informatie die kan leiden tot het vinden van deze man, neem dan contact op met de wijkrecherche in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.