Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 november 2014, 9:54

Wederom arrestaties na overval op twee winkels

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT – De politie heeft op dinsdag 18 november een 16-jarige Amersfoorter aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een supermarkt aan de Albert Schweitzersingel op 29 september 2014. Op dezelfde dag werd een 18-jarige Amersfoorter aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een supermarkt aan de Leusderweg op 3 oktober 2014.

 

Onderzoek zette de recherche op het spoor van de twee verdachten. In de woningen van beide verdachten werden diverse goederen in beslag genomen voor nader onderzoek. Op dinsdag 7 oktober 2014 werd al een 19-jarige Amersfoortse verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op de supermarkt aan de Leusderweg. Deze verdachte heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd.

 

Incidenten

Op maandag 29 september vond een gewapende overval plaats op een winkel aan de Albert Schweitzersingel. De drie daders kwamen met wapens tegen sluitingstijd de winkel binnen. Ze eisten geld van het aanwezige personeel. Deze wisten de daders zonder buit weg te jagen. Niemand raakte bij deze overval gewond.

 

Op vrijdag 3 oktober 2014 vond een overval plaats op een winkel aan de Leusderweg te Amersfoort. Voor openingstijd drongen twee mannen de winkel binnen en bedreigden het personeel. Deze wisten echter te voorkomen dat de overvallers met buit vertrokken. Ook hier raakte niemand lichamelijk gewond door de overval.

 

Politie zet onderzoek voort

Het onderzoek wordt voorgezet. Daarbij sluit de recherche in Amersfoort toekomstige aanhoudingen van verdachten niet uit.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.