Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 november 2014, 6:25

Automobilist richt ravage aan op de Bergenboulevard

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Zaterdagmorgen 29 november omstreeks 04:45 uur heeft een automobilist een ravage aangericht op de Bergenboulevard ter hoogte van rotonde 2.

Enkele tientallen meters voor de rotonde verloor de bestuurder door een onbekende reden de macht over het stuur. De automobilist reed in totaal 3 lantaarnpalen omver en brak een boompje doormidden. Uiteindelijk belandde de auto op zijn zijkant en kwam tot stilstand in het gras.

De bestuurder en inzittende zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel maar kwamen er allebei met de schrik vanaf. De bestuurder van de auto moest een blaastest afleggen hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De auto heeft veel schade opgelopen, waaronder dat 1 wiel van zijn as gebroken was. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.