Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 november 2014, 11:47

Zwaargewond na val van trap

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMERSFOORT – Een bejaarde vrouw is zwaargewond geraakt toen zij van de trap viel.

 

Het ongeval vond op zaterdag 29 november 2014 rond 10.30 uur ’s ochtends plaats in de woning aan de Eikstraat in de Amersfoortse wijk Soesterkwartier. Over het precieze letsel dat de vrouw heeft opgelopen kon de politie geen mededeling doen. Wel was duidelijk dat het dusdanig ernstig is dat de traumaheli vanuit Amsterdam werd opgeroepen. De helikopter (lifeliner 1) is geland op een nabij gelegen grasveld aan de Dollardstraat. Dit trok veel bekijks van omwonenden. De trauma-arts heeft het ambulancepersoneel geholpen de vrouw te stabiliseren voor vervoer. Het slachtoffer is daarna met een spoedrit (blauw licht en sirene) met de ambulance naar het UMC in Utrecht vervoerd. Nadat de arts weer door de politie bij de traumaheli was afgeleverd en deze nog maar net was opgestegen, kwam hun volgende melding al binnen voor een inzet in Bilthoven.

 

Marinus Kers©

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.