Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 november 2014, 11:43

Duo mishandelt man en portier horeca Lavendelstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMERSFOORT – In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 november ontstond er een opstootje voor een horecagelegenheid aan de Lavendelstraat. Hierbij werden een man en een portier geslagen, twee verdachten werden aangehouden.

 

Rond 04.20 uur ontstond een opstootje tussen een aantal mensen op de hoek van de Lavendelstraat met de Havik. Er bleek in een horecagelegenheid onenigheid te zijn ontstaan waarna de groep uit de horecagelegenheid werd verwijderd. Op straat werd vervolgens een 18-jarige man uit Amersfoort meerdere keren geslagen door verschillende mannen. De portiers kwamen er tussen en haalden de groep uit elkaar en schakelde de politie in.

 

Agenten hielden een 21-jarige man uit Hoogland aan voor de openlijke geweldpleging tegen de Amersfoorter. Een 25-jarige verdachte uit Hoogland werd aangehouden omdat hij een portier had geslagen. Een nader onderzoek naar de toedracht en betrokkenen is ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.