Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 november 2014, 11:57

Amersfoorters na korte achtervolging opgepakt

EDE – De politie in Ede heeft zaterdagmiddag 29 november na een korte achtervolging te voet en op aanwijzing van het winkelend publiek twee mannen, beide 25 jaar uit Amersfoort, aangehouden voor winkeldiefstal.

 

Twee politieagenten waren rond 14.15 uur in de kantoorruimte van een parfumeriezaak aan de Grotestraat vanwege een eerdere winkeldiefstal, toen winkelpersoneel kwam vertellen dat er op dat moment twee mannen in de winkel waren die eerder meerdere flesjes parfum hadden gestolen. De agenten gingen direct de winkel in, maar het duo was al weg.

 

Op basis van hun signalementen kregen de politieagenten het tweetal al snel in het oog. De mannen namen echter de benen. De politieagenten zetten direct de achtervolging in, maar het tweetal was op de hoek van de Grotestraat met de Molenstraat ineens uit het zicht. Het winkelend publiek gaf aan dat de mannen een beddenzaak in het centrum waren binnen gegaan. Daar kon eerst de ene man en even later de tweede, die zich achter een bed had verstopt, worden aangehouden. Onder een bed werden drie gestolen flesjes uit een andere winkel gevonden. De mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons