Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 december 2014, 13:04

Gewapende overval op coffeeshop Puntenburgerlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT – Op maandag 1 december heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een coffeeshop. De politie zoekt getuigen.

 

Twee onbekende mannen hebben rond 10.30 uur een coffeeshop aan de Puntenburgerlaan overvallen. Er is een geldbedrag buitgemaakt. De daders zijn er op een scooter vandoor gegaan in richting van de Amsterdamseweg via de Puntenburgerlaan. De politie heeft een helikopter ingezet en de omgeving afgezocht, maar helaas zijn de mannen niet gevonden.

 

Daders

De daders zijn twee mannen op een scooter. Eén van hen droeg een muts en de ander een helm. Zij hadden een vuurwapen bij zich.

 

Iets gezien of gehoord?

De politie is op zoek naar de daders van deze overval. Mensen die meer weten, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.